Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Seminar om bæredygtige byggematerialer Udover Frank ’Bonderøven’ Erichsen, arkitekterne Nick Hyllestad og Michael Krøll kommer også Håkan Möller fra Hunton for at fortæller om bæredygtige byggematerialer.

Seminar om bæredygtige byggematerialer

Learnmark Horsens inviterer den 6. november håndværksmestre til seminar om bæredygtige byggematerialer og byggeskik før og nu

Del artiklen på

Frank Erichsen, kendt fra TV-udsendelsen Bonderøven, fortæller om sine erfaringer med bæredygtigt byggeri, når Learnmark Horsens inviterer håndværksmestre til seminar om bæredygtige byggematerialer.

Det sker mandag den 6. november kl. 9.00-15.00 på Learnmark Horsens, Vejlevej 150, 8700 Horsens.

På seminaret holder arkitekterne Nick Hyllestad og Michael Krøll oplæg om byggeskik før og nu, og Håkan Möller, der er direktør i Hunton Sverige/Danmark, fortæller om bæredygtige byggematerialer.

Efter foredragene vil Bjørn Eriksen fra Dansk Træfiberisolering brand-, lyd- og varmeteste træfibermateriale til brug i bæredygtigt byggeri.

Tømrerfaglærer Lasse Rasmussen ser frem til en dag med fokus på et emne, der bliver mere og mere aktuelt både for etablerede håndværksmestre og eleverne på skolens bygge- og anlægsuddannelser.

- Der sker i øjeblikket meget inden for både materialer og metoder, og jeg håber, at seminaret kan være med til at inspirere deltagerne til at arbejde mere med bæredygtigt byggeri. På seminaret får deltagerne også mere viden om CO2-opmagasinering og CO2-besparelser, der kan skabe opmærksomhed omkring bæredygtige byggematerialer og langtidsholdbart byggeri, siger Lasse Rasmussen.

Efter oplæggene er der god tid til, at deltagerne kan dele erfaringer og udbygge deres netværk.

Kickstart på nyt videnscenter
Seminaret kickstarter det nye videnscenter for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri, som skal have base Learnmark Horsens. Driften af videnscentret sker i samarbejde med Roskilde Tekniske Skole og Den jydske Haandværkerskole.

- Tømrerelever på grundforløb og skoleophold deltager også i seminaret. De er fremtidens bygmestre, og viden om bæredygtigt byggeri er en vigtig del af deres uddannelse. Vi ser frem til, at vi i det nye videnscenter kan lave lignende arrangementer, som giver vores elever og samarbejdspartnere den nyeste viden om fremtidens byggeri, understreger Henrik Lynggaard Christiansen, der er uddannelsesleder for bygge- og anlægsuddannelserne på Learnmark Horsens.

Om seminaret
- Det er gratis at deltage - tilmelding er nødvendig
- Tilmeld senest 1. november 2017 på E: edje@learnmark.dk
- Målgruppe: Håndværksmestre
- Learnmark Horsens er vært ved en let frokost
- Max antal deltagere: 250
- Se hele programmet her.

-los

Læs mere om Byggeri

11/10 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder