Aktuelle nyheder - Byggeri

Søgte corona-hjælp - er nu gået konkursFoto: Frederiksborg Amts Avis.

Søgte corona-hjælp - er nu gået konkurs

Entreprenøren Anker Hansen & co. er gået konkurs. Virksomheden søgte corona-lån hos Vækstfonden, som ikke nåede at komme i hus, og dermed har 70 medarbejdere mistet deres job

Del artiklen på

Til Frederiksborg Amts Avis fortæller direktør for Frederikssund-entreprenøren, Erik-Bech Pedersen, at virksomheden fredag formiddag selv indsendte konkursbegæringen:

- Vi har i flere år haft en voldgiftssag fra et skolebyggeri, hvor vi har haft bundet 40 mio. kr. Det har presset vores likviditet. 40 mio. kr. er mere end vores egenkapital. Da coronaen kom, og vi ikke fik tre byggeopgaver i ordrebogen som forventet, var vi nødt til at kaste håndklædet i ringen, forklarer Erik Bech-Pedersen, der er ked af det på de ansattes vegne, på kundernes vegne og på firmaets ejeres vegne.

En kurator overtager nu værdier og forpligtelser i Anker Hansen og co.

Læs hele historien her.

-kj

Læs mere om Byggeri

2/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.