Aktuelle nyheder om byggebranchen

Sidste element monteret på KUA3

16 måneder efter byggestart har LM Byg A/S nu afsluttet montagen af mere end 6.000 betonelementer på Københavns Universitet Amager og gør klar til at afslutte råhusentreprisen

Med en meget stram tidsplan og kun 16 måneder efter byggestart er den sjællandske entreprenørvirksomhed LM Byg A/S tæt på at afslutte arbejdet med råhusentreprisen på KUA3., Københavns Universitet Amager.

Byggeriet, der bl.a. skal huse Det Juridiske Fakultet, Det Informationsvidenskabelige Akademi og Symbion, skal stå klar i foråret 2017 og er udviklet for BNS/bygningsstyrelsen af Arkitema Architects og EKJ rådgivende ingeniører a/s.

Byggeriet af den nye Amager Campus til Københavns Universitet er et bygningskompleks med 46.500 m2, og ifølge LM skrider byggeriet nu hastigt frem. Efter at have monteret mere end 6.000 betonelementer gør LM Byg nu klar til at afslutte råhusentreprisen på det store byggeri.

Nybyggeri og ombygning
- Det er altid spændende at være med på de store byggesager, og vi er stolte over at være med på byggeriet af KUA3, hvor vi har monteret det sidste element og er klar til aflevering af råhusentreprisen, der har omfattet både nybyggeri, ombygning og forstærkning af de eksisterende konstruktioner, siger adm. direktør og ejer af LM Byg, Carsten Mindegaard.

Han glæder sig over, at LM trods en meget stram tidsplan på det komplicerede byggeri har formået at facilitere et godt og konstruktivt samarbejde med BNS, Bygningsstyrelsen, Arkitema, EKJ rådgivende ingeniører A/S og Grontmij.

- Sammen har vi sikret arbejdet gennemført i den rigtige kvalitet, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet på kommende byggesager, siger Carsten Mindegaard og angiver omhyggelig planlægning af produktion og logistik, effektive styringsredskaber og samarbejde med en kreds af faste underleverandører som udslagsgivende.

850 ton armering
Projektchef hos LM Byg Jesper Brorson har på KUA3-byggeriet stået for jord- og kloakopgaver, grundvandssænkning og etablering af jordankre, in-situ-støbte betonkonstruktioner, stål og tagarbejder samt montage af betonelementer og trapper.

- Alt i alt har vi som led i arbejdet på KUA3 bortkørt ca. 37.200 ton jord, vi har stabiliseret grunden med 25.200 ton grus og anlagt 4.652 meter kloak. Derudover har vi in-situ-støbt 5.200 kubikmeter beton med 850.000 kg armering og monteret 6.416 betonelementer, oplyser projektchef Jesper Brorson fra LM Byg A/S.

-cmn

Læs mere om byggeri

7/9 2015

3D-maskinstyring

Afretning

Akustik

Akustikloft

Akustikvæg

Alu stiger

Badeværelser

Betonknusning

Bilinventar

Brandpartier

Brandstiger

Bygningsdækning i system

Bygningsrenovering

Cykelskur

Diamantskæring/ -boring

Fakturering

Foldevægge

Fundamenter

Gipsplader

Glasvægge

Hurtig porte

Højtruksspuler

Industriporte

Jordvarme

Kabelkanaler

Kunstgræs

Lagerstyring

Lameller

Lastbiler

Limtræ

Lofter

Lydvægge

Maling

Momsregnskab

Multistiger

Nedbrydning

Paneler

Perforerede paneler

Portautomatik

Porte

Projektstyring

Rådgivning

Rullestillads

Rygeskure

Sandwichpaneler

Sanitet/vakuum

Skruefundamenter

Split varmepumpe

Stålåse

Stålkonstruktioner

Stålprofiler

Stiger

Stilladser

Stuk

Søjler

Tapet

Teleskopstiger

Tilbudsgivning

Toilet

Transport

Trappestiger

Trinlydsdæmpning

Træ

Træbeton

Træbroer

Vådrum

Varebiler

Varmepumper

Videoovervågning

Vægge

Vægstiger

Wienerstiger

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder