Aktuelle nyheder - Byggeri

Skræddersyet badeværelsesmøblerKonceptet Custom byder på næsten uendelige kombinationsmuligheder af alt fra skuffer, låger, bordplader, spejle, fliser og farver.

Skræddersyet badeværelsesmøbler

Nu kan forbrugere og arkitekter sammensætte unikke og personlige badeværelsesmøbler

Del artiklen på

Fremover behøver badeværelsesmøblet ikke kun være standardiseret. Mosaikhjørnet har nemlig indgået et samarbejde med en italiensk møbelproducent om skræddersyede løsninger på badeværelsesmøblementet. Konceptet hedder Custom og skaber helt nye muligheder for at sætte sit personlige præg på interiøret til badeværelset.

- Vi mærker en stigende efterspørgsel på skræddersyede møbelløsninger, og det er derfor med stor entusiasme, at vi nu kan imødekomme dette ønske på badeværelset. Med konceptet er vi i stand til at tilgodese individuelle behov, så vores kunder kan skabe lige præcis de løsninger, der passer bedst ind i projektet derhjemme, fortæller Thomas Schøsler Lindholm, som er retail design manager hos Mosaikhjørnet.

17 forskellige kollektioner
De nye badeværelsesmøbler fås i 17 forskellige kollektioner, hvor flere tilføjes løbende, som repræsenterer hver sin genre inden for møbelkunsten. Konceptet byder på næsten uendelige kombinationsmuligheder af alt fra skuffer, låger, bordplader, spejle, fliser, farver og endda på specialmål. Som noget helt unikt kan forbrugere og arkitekter vælge badeværelsesmøblets farve efter eksempelvis fliserne på væggen eller i en hvilken som helst RAL-farve.

- Vi kan levere løsninger til ethvert behov. F.eks. kan vi få produceret badeværelsesmøblet i specialmål, og det er især at foretrække til mange storbylejligheder, hvor pladsen kan være ekstra trang – eller til de mere arkitektoniske projekter, hvor der stilles høje krav til møbeldesign og eksklusive materialer. Derudover kan man opnå et helstøbt udtryk ved at matche møblets flise på bordpladen med væggene, og det sætter prikken over i’et med sådanne gennemførte detaljer, fortæller Thomas Schøsler Lindholm.

-kj

Læs mere om Byggeri

22/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.