Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

SMVdanmark: God aftale sikrer flere faglærte

SMVdanmark glæder sig over, at partierne bag beskæftigelsesreformen netop har aftalt at bruge små 100 mio.kr til at hjælpe virksomhederne med at få mere kvalificeret arbejdskraft

Del artiklen på

Partierne bag beskæftigelsesreformen har netop aftalt at bruge små 100 mio.kr til at hjælpe virksomhederne med at få mere kvalificeret arbejdskraft.

- Når vi spørger vores medlemmer, hvad deres største udfordring er i øjeblikket, lyder svaret entydigt på mangel på kvalificeret arbejdskraft og primært faglærte. Derfor er vi i SMVdanmark rigtige glade for, at der nu sættes mere skub på at løfte flere ufaglærte til faglærte, siger vicedirektør i SMVdanmark Jakob Brandt og uddyber:

- Det er vigtigt, at vi bruger alle redskaber for at få flere til at tage en faglært uddannelse. Flere unge skal gerne se mulighederne i at tage en faglært uddannelse efter folkeskolen. Men efter- og videreuddannelse er også helt centralt for at medarbejdere har de kompetencer, virksomhederne har brug for. Trepartsaftalen og denne aftale er derfor to gode aftaler, vi inden for den seneste måned har kunnet glæde os over,” siger Jakob Brandt.
  -jhn

Den nye aftale indeholder følgende punkter:

• Aftalen afsætter 30 mio. kr. til at løfte de basale læse-, skrive-, og regnefærdigheder

• 42 mio. kr. til opkvalificering af ledige rettet mod områder med særlig mangel inden for byggeriet

• 20 mio. kr. til at styrke jobcentrenes service over for virksomheder, der mangler arbejdskraft

• Et etårigt forsøg med styrkelse af voksenlærlingeordningen, så flere ufaglærte ledige kan blive faglærte.

Se mere om aftalen her http://bygtek.dk/artikel/byggeri/ledige-skal-ind-i-kampen-mod-flaskehalsproblemer

Læs mere om Byggeri

10/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder