oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stark Racing fortsætter i DTC i 2017Stark Racing er hovedsponsor for sportsdirektør Casper Elgaards hold. På billedet ses fra venstre mod højre: Kasper H. Jensen, marketingdirektør i Stark Jesper Gaarde samt Casper Elgaard.

Stark Racing fortsætter i DTC i 2017

Stark bliver hovedsponsor i 2017 for alle tiders mest vindende DTC-kører Casper Elgaards hold. Dermed kan Starks samarbejdspartnere se en ny sæson i møde med speederen i bund

Del artiklen på

Med Stark Racings logo på regerende DTC-mester Kasper H. Jensens bil i 2017 er der lagt op til et brag af en kommende sæson i den danske kongeklasse.

Håndværkerne kan især se frem til at få et helt enestående indblik i motorsportens spændende maskinrum takket være Casper Elgaards nye og mere udadvendte rolle som sportsdirektør for holdet.

I den kommende sæson af dansk motorsports kongeklasse, Danish Thundersport Championship (DTC), får Starks tusindvis af håndværkerkunder landet over ekstra god grund til at glæde sig. Byggemarkedskæden, der er Danmarks førende leverandør til håndværkere, bliver nemlig hovedsponsor i 2017 for alle tiders mest vindende DTC-kører Casper Elgaards hold. 

Med Stark uden for banen
Holdet har ikke alene Casper Elgaard som sportsdirektør, men kører i den kommende sæson også med regerende DTC-mester, 25-årige Kasper H. Jensen, bag rattet i den ene af de to biler. Ud over årets DTC-mesterskab har Kasper H. Jensen vundet DTC rookie-klassen i 2015, og han har således på bare to sæsoner taget springet fra stortalent til titelvinder.

Håndværkerne kan i den kommende DTC-sæson ikke mindst se frem til at få et helt enestående indblik i motorsportens spændende maskinrum i forbindelse med Stark Racing. I sin nye rolle som sportsdirektør vil Casper Elgaard nemlig tilbringe langt mere tid uden for banen, end han i de foregående sæsoner har kunnet gøre som kører.

- Jeg glæder mig personligt meget til at komme mere ud og snakke med samarbejdspartnere, sponsorer og gæster. Jeg ser ikke mindst frem til at forklare, hvad der sker på banen og bag kulissen og på den måde bidrage til, at gæsterne får en endnu større oplevelse af, hvor spændende motorsporten er, siger Casper Elgaard.

Fart på netværket
Ifølge Starks marketingsdirektør Jesper Gaarde er netop netværksaspektet en af hovedårsagerne til, at Stark Racing allerede fra første sæson er blevet så stort et trækplaster.

- Motorsporten er spot-on i forhold til håndværkernes interesse, og efter fem sæsoner og på vej ind i den sjette ved vi lige præcis, hvad der skal til for at skabe de perfekte rammer. Håndværkerne bruger i stor stil Stark Racing til at møde nye samarbejdspartnere og styrke deres netværk, og vi glæder derfor til at byde dem velkommen til endnu en succesrig sæson. 

- Også i 2017 vil DTC-serien blive live-transmitteret på landsdækkende tv via TV2 Sport for de mange danske motorsportsentusiaster, der ikke har mulighed for at følge serien direkte fra tribunerne, forklarer Jesper Gaarde.

-cmn

Læs mere om Byggeri

25/11 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder