Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stor ud- og ombygning i Rødekro

Stor ud- og ombygning i Rødekro

Sammen med Chr. Johannsen og Ommen & Møller samt Balslev og Blaavand & Hansson skal Mangor & Nagel stå for ud- og ombygningen af skole og daginstitution

Del artiklen på

Udgangspunktet for ud- og ombygning af Hærvejsskolen er at skabe en naturlig sammenhængskraft mellem den eksisterende skole og den nye skoleudbygning.

Den nye skoleudbygning er udformet i to etager, som er indpasset i en skala med de omkringliggende bygninger. Der er lagt stor vægt på, at den nye skoleudbygning oplevelsesmæssigt bringes ned i 'børnehøjde', så børnene føler sig hjemme i de nye omgivelser. Udover den nye skolebygning kommer en multihal, som vil kunne deles i to selvstændige funktioner. Skolens 'hjerterum' bliver den nye administrationsbygning og indgangsområde, hvorfra der vil være et naturligt flow ud til skolens øvrige klasselokaler, fællesområder mm.

Struktur og ro
For det nye Børnehuset Fladhøj skabes en daginstitution, der fremstår som en samlet helhed. Et samlet børnehus med en afklaret overordnet struktur og visuel ro, der skaber plads til forskellighed, udfoldelse og udvikling. Med en harmonisk proportionering og tilpasning indgår den eksisterende bygning som en naturlig del af den nye institution. Murværket gentager sig i den nye del af institutionen. I en moderne udgave gentages taghældningen, der samtidig bidrager til spændende rumligheder daginstitutionens fællesområder.

Den samlede ud- og ombygningen er på 8150 m2.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder