Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stor udvidelse af Albertslund Centrum

Stor udvidelse af Albertslund Centrum

Der planlægges nu en udvidelse af centret fra 18.500 til 26.000 m2, som bl.a. vil omfatte mode- og dagligvarebutikker samt 170 nye boliger

Del artiklen på

Albertslund Centrum har en god beliggenhed tæt på offentlig transport og kun 15 minutter med tog fra København. Men Albertslund Centrum skal vokse, så der også bliver endnu bedre muligheder for at handle, være og bo i Albertslunds bymidte. Derfor planlægger man nu en udvidelse af centret fra 18.500 til 26.000 m2, der bl.a. vil omfatte et nyt fokus på mode- og dagligvarebutikker samt 170 nye boliger til studerende og ældre. Sådan lyder ambitionen fra Albertslund Kommune og Citycon, der står klar med en fælles vision for, hvordan centeret skal udvikles.

- København vokser, og vi ser et enormt potentiale i at udvide og opgradere Albertslund Centrum, så det bliver et indkøbscenter med mange forskellige tilbud af høj kvalitet til lokalmiljøet, siger Jacob Bannor, der er Commercial Manager hos Citycon.
 
Vigtigt at udvide og udvikle
En vigtig del af udvidelsen er at skabe en bedre synlighed for centret ved at gøre det mere åbent, forbedre sammenhængen med områdets kulturelle tilbud og gøre centret mere tilgængeligt ved at forbedre forbindelserne på tværs af området.
 
- Albertslunderne er optaget af, at vores center er levende med et bredt udbud af butikker og muligheder. Derfor er det vigtigt at udvide og udvikle Albertslund centrum, siger borgmester Steen Christiansen.

Han fortsætter:

- Netop nu mærker vi stigende interesse fra investorer på grund af Albertslunds mange kvaliteter. Fornyelsen af boligområderne, kulturtilbuddene og de gode rammer for børnene. Også den nemme adgang til naturen med Vestskoven og nærheden til København spiller ind.
 
Planlægningen af udvidelsen er i øjeblikket i gang og vil tage omkring ni måneder. Citycon vurderer, at projektet sandsynligvis kan starte i slutningen af 2018, når byggeplanerne er klar og godkendt, og de nødvendige kontrakter er blevet underskrevet med kommunen og entreprenøren. Lokalplanen skal godkendes og træde i kraft, før Citycon kan træffe den endelige investeringsbeslutning og starte projektet.
 
Aarstiderne Arkitekter har udviklet planerne i samarbejde med TK Development og Citycon.
 
-kj

Læs mere om Byggeri

9/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder