left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Sætter 16 byggesager i fast trackDe 16 byggesager, der nu sættes i gang i det strategiske partnerskab fsb Hjem, omfatter især projekter, der kan sættes hurtigt i gang, fortæller bygge- og udviklingschef i fsb, Lone Zeeberg Nielsen.

Sætter 16 byggesager i fast track

Boligselskabet fsb sætter skub i 16 byggesager for at hjælpe byggebranchen under coronakrisen

Del artiklen på

Samfund

16.400 ansatte i bygge- og anlægsbranchen vil i første halvår af 2020 være hjemsendt eller afskediget, hvis nedlukningen af Danmark fortsætter. Det forudsiger Dansk Byggeri. Det sker, fordi mange kunder udskyder eller aflyser ordrer.

- Det er præcis derfor, vi nu sætter 16 byggesager i fast track, så der kommer skub i dem. Det er særligt vigtigt at holde hjulene i gang efter corona, og vi kan være med til at få håndværkerne tilbage på byggepladserne. Det handler om mindre komplicerede projekter, hvor vi ikke skal ind i lejlighederne, og hvor vi kun skal udskifte enkelte bygningsdele for eksempel vinduer, siger bygge- og udviklingschef Lone Zeeberg Nielsen.

Fast team af byggefagfolk
fsb sætter skub i sagerne via det strategiske partnerskab fsb Hjem, der rummer et fast team af ingeniør, arkitekt og entreprenør. Netop det strategiske partnerskab giver mulighed for at sætte i gang hurtigt.

Partnerskabet blev indgået for et år siden mellem boligselskabet fsb, NCC, Rubow Arkitekter, Cowi og Smith Innovation. Sammen skal parterne udføre alle fsb's renoveringsopgaver de næste 3-6 år.

Det gælder alle typer renoveringsopgaver, men lige nu handler det om de projekter, der kan sættes hurtigt i gang for at bidrage til beskæftigelsen på byggepladserne hurtigst muligt.

-los


Læs mere om Byggeri

6/4 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.