Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Styrelser flytter i kollektivKontorknudepunktet skal med sine omtrent 41.000 m2 huse ca. 2200 statsligt ansatte.

Styrelser flytter i kollektiv

De københavnske afdelinger af Transport-, Bygnings- og Boligministeriets koncern er nu samlet under samme tag i et nybygget domicil på Kalvebod Brygge, der blev officielt indviet i fredags

Del artiklen på

Banedanmark, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Vejdirektoratet, Bygningsstyrelsen og Energistyrelsen er nu officielt på plads i det nye knudepunkt på Kalvebod Brygge. Et OPP-byggeri der med sine omtrent 41.000 kvm. huser ca. 2200 statsligt ansatte. Siden november er styrelserne flyttet ind i flerbrugerejendommen, der med fælles faciliteter som mødecenter, undervisningscenter og kantine giver stordriftsfordele og synergier.

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) deltog i den officielle indvielse, hvor bygningens brugere og institutionernes samarbejdspartnere var inviteret.

- Vi har samlet københavnerafdelingerne af mit ministeriums styrelser i et stort, fælles og topmoderne kontorknudepunkt, hvor der er gode muligheder for samarbejde på tværs af styrelserne. Bygningen er opført i et offentlig-privat partnerskab, hvor der har været et klart fokus på at understøtte og styrke styrelsernes opgaver, funktioner og relationer, samtidig med der er sikret en fleksibel indretning, så bygningen også kan rumme fremtidige behov og forandringer. Jeg glæder mig derfor på medarbejdernes vegne over at kunne indvie deres nye arbejdsplads i dag, sagde transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen fredag.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) deltog også i indvielsen, hvor OPP-leverandør A. Enggaard forestod en rundvisning. Ministrene så bl.a. kontoretager og gangbroer, som forbinder bygningens tårne, og som er særligt karakteristisk for bygningen.

-jhn

Fakta: Om kontorknudepunktet Kalvebod Brygge
Flerbrugerejendommen på Kalvebod Brygge er det hidtil største nybyggede, statslige knudepunkt og blandt de største OPP-projekter i Danmark. Bygherre er OPP-selskabet, der består af A. Enggaard og Velliv Forsikring og Pension, der nu ejer bygningen med ansvar for driften i 20 år. Herefter overtager staten bygningen.

Du kan læse mere om Kalvebod Brygge og OPP-projekter her

Læs mere om Byggeri

18/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder