Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Styrker sig med europæisk elevatorleverandør Samarbejdet med Imem Lifts gør, at Alevator.dk kan levere lige præcis den løsning, som virksomhedens kunder efterspørger, bl.a. i forhold til elevatorer i eksisterende byggeri.

Styrker sig med europæisk elevatorleverandør

Alevator.dk har indgået en eneforhandleraftale med den spanske elevatorproducent Imem Lifts, der har over 50 års erfaring og bl.a. har leveret elevatorer til metroen i Paris

Del artiklen på

Alevator.dk har siden etableringen i 2012 oplevet en stigende efterspørgsel på skræddersyede elevatorløsninger til eksisterende danske etageejendomme. Virksomheden har derfor været på jagt efter en elevatorleverandør, der kan levere et sikkert og gennemprøvet produkt, et eksklusivt design og en konkurrencedygtig pris.

Det er lykkedes, og Alevator.dk har nu landet en attraktiv aftale om eneforhandling af Imem Lifts i Danmark. Det siger Kurt Andersen, projektchef i Alevator.dk:

- Imem Lifts er en af Europas førende elevatorproducenter og kan levere de løsninger, der kræves, når man skal tilpasse en elevator til en eksisterende bygning. Vi er meget tilfredse med at have fundet en leverandør, der har størrelsen og kapaciteten til at kunne løfte denne opgave og samtidig sikre, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris, siger han.

Virker 99,8 % af tiden
Imem Lifts har i over 50 år udviklet skræddersyede elevatorløsninger. Samtidig er virksomheden kendt for at levere et meget sikkert og gennemprøvet produkt, og det har været afgørende for Alevator.dk:

- Vores kunder forventer, at vi leverer løsninger, der er tilpasset deres specifikke bygning og behov, og samtidig skal elevatorerne bare virke, når de først er installeret. Imem Lifts leverer blandt andet elevatorer til metroen i Paris, hvor kravet er en oppetid på 99,8 %, og det er en kvalitet, som vi glæder os til at dele med vores kunder, siger Kurt Andersen.

Stort vækstpotentiale
I Danmark findes 85.000 etageejendomme uden elevator, hvilket betyder, at kun cirka syv procent af de danske etageejendomme i dag har elevator. Det er væsentligt færre end i vores nabolande, men i takt med at elevatorer bliver standard i nybyggeri, stiger også efterspørgslen på at få etableret elevatorer i eksisterende ejendomme. Det fortæller Kurt Andersen:

- Potentialet i at indbygge elevatorer i eksisterende ejendomme er enormt. Vi har i øjeblikket tilbud ude for over 1,2 milliarder og har oplevet en stor ordretilgang i de seneste år. I forventningen om vækstpotentialet har vi derfor investeret i at sætte det helt rigtige hold og skabe et godt fundament for vores forretning.

-losLæs mere om Byggeri

22/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder