Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Svendebrev til seks nye brolæggersvende- Mestrene har brug for jeres kvalifikationer, og der er masser af arbejde, der venter, sagde Brolæggerlaugets oldermand Claus Johnsen

Svendebrev til seks nye brolæggersvende

Seks glade brolæggerlærlinge kan nu kalde sig svende. 7. september modtog de nye brolæggere svendebrev fra skolerne NEXT Uddannelse København og Learnmark Horsens

Del artiklen på

I forbindelse med overrækkelsen var der sædvanen tro fællessang med gamle brolæggersange på uddannelsesstedet i Glostrup, hvor NEXT Uddannelse København har til huse.

Brolæggerlaugets oldermand Claus Johnsen gav de tre svende i København nogle ord med på vejen.

- Tillykke med uddannelsen. I er nu brolæggere, og det er ikke alene et godt håndværk, men også et håndværk, der er med til at sikre jeres fremtid. Mestrene har brug for jeres kvalifikationer, og der er masser af arbejde, der venter, sagde Brolæggerlaugets oldermand.

I Horsens var det bestyrelsesmedlem Carsten Grumsen, der lykønskede de tre jyske svende og overrakte svendebrevene.

-jhn

Læs mere om Byggeri

13/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder