Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Sweco holdt housewarming i Ørestaden

Sweco holdt housewarming i Ørestaden

Den integrerede arkitektur- og ingeniørrådgivningsvirksomhed viste sit nye hovedkvarter frem for mere end 150 kunder og samarbejdspartnere ved en storstilet event

Del artiklen på

Ansatte og gæster, som inkluderede fagfolk, virksomheder, offentlige institutioner og kollegaer fra bygge-, entreprenør- og arkitektbranchen, var i går den 14. november samlet til en storstilet housewarming i Swecos nye hovedkvarter i Ørestaden.

De mere end 150 besøgende gæster blev vist rundt i de arkitektindrettede lokaler, der er designet af Swecos egne folk, og fik desuden lov at prøve de seneste innovationer inden for bl.a. Virtual Reality og bygningsinspektion med droner.

Derudover var nogle af Europas fremmeste eksperter fløjet ind til eventen for at give de indbudte gæster indsigt i de seneste innovationer inden for oversvømmelsesforebyggende byggeri og asset management. Tilhørerne havde bl.a. fornøjelsen af at høre Tom Crumbleholme fra England berette om, hvordan asset management kan optimere byggeprojektøkonomien. De kunne også høre Ernst Malipaard fra Holland fortælle om det verdensberømte Sea Wall-byggeri ved Indonesiens hovedstad Jakarta, som han har forestået. Ernst Malipaard var særligt indbudt, fordi et tilsvarende oversvømmelsesforebyggende byggeri er på vej ud fra København med Lynetteholmen.

- Som Europas største virksomhed inden for arkitektur og ingeniørrådgivning er det vigtigt for os at demonstrere, hvor bredt, innovativt og internationalt vores kompetencefelt er, og hvordan vi er en integreret organisation, der arbejder sammen på tværs af fagområder og landegrænser for at skabe merværdi for kunderne og for samfundet, fortæller CEO for Sweco Danmark, Dariush Rezai.

Opgør med traditionel indretning
Hele bygningen summede af tværfagligt samarbejde mellem arkitekter og ingeniører i de mange forskellige aktiviteter på de fire første etager af det syv-etager store nybyggeri. I det arkitektindrettede, åbne kontormiljø med private arbejdsøer kunne gæsterne således opleve det nyeste indenfor bæredygtigt byggeri, grøn omstilling, lyd- og lysdesign og virtual reality. Udenfor blev der fløjet med droner og givet eksempler på, hvordan de bruges ved bygningsinspektioner og dataindsamling til 3D-kortlægninger af ejendomme.

- Med indretningen har vi har gjort op med, hvordan en rådgivnings- og ingeniørvirksomhed organiserer sig. Afdelinger og eksperter, som før var langt fra hinanden, er nu naboer, og medarbejderne har mere end én fast plads at arbejde på - fordelt på flere arbejdsmiljøer. Det giver en unik og dynamisk arbejdsplads til både kundernes og vores fordel, siger Torben Klausen, der er direktør for Årstiderne Arkitekter, som er en del af Sweco.

-kj

Læs mere om Byggeri

15/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder