Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Til kaffe hos erhvervsvenlig kommune med stort budget

Repræsentanter fra Dansk Byggeri Østjylland og Dansk Byggeri Djursland og Syddjurs Kommune har været samlet til det årlige dialog- og opfølgningsmøde.

Del artiklen på

Repræsentanter fra Dansk Byggeri Østjylland og Dansk Byggeri Djursland og Syddjurs Kommune har været samlet til det årlige dialog- og opfølgningsmøde. Begge parter lægger stor vægt på den tætte kontakt, som er med til at skabe gode forhold for de lokale virksomheder i byggebranchen

Borgmester Claus Wistoft sætter stor pris på mødet med Dansk Byggeri og på de positive relationer til erhvervslivet.

- Fra kommunens side prioriterer vi altid den tætte kontakt med virksomhederne. Det gør vi selvfølgelig for at skabe de bedst mulige forhold for erhvervslivet og dermed også medvirke til at skabe arbejdspladser og uddannelsesmuligheder for vores borgere, siger borgmesteren og fortsætter:

- Vi ser frem til at fortsætte og udbygge de gode relationer mellem kommunen, de lokale bygge- og anlægsvirksomheder og Dansk Byggeri.

God dialog
- Vi er også tilfredse med den gode dialog og samarbejdet med Syddjurs Kommune, siger Benny Kristensen, der er medlem af bestyrelsen for Dansk Byggeri Østjylland. Og Harald Grønlund, der er formand for lokalforeningen på Djursland tilføjer:

- Vi vil også kvittere for et ganske stort anlægsbudget i 2017 og en meget fornuftig udbudspolitik, der er med til at skabe arbejdspladser og aktivitet i lokalområdet. Vi er meget tilfredse med, at Syddjurs' grænse for, hvornår branchen skal stille arbejdsgarantier, er hævet til én million kroner.

- På mødet drøftede vi branchens ønske om mere fleksible åbningstider på genbrugspladser både i Syddjurs og resten af Østjylland. Et emne, som de 12 borgmester i Business Region Aarhus netop har besluttet at gøre noget ved.

Erhvervsvenlig kommune
På mødet blev der fra branchens side kvitteret for at fastholde den flotte placering i top 11 ud af 98 kommuner, som Syddjurs fik i årets analyse af erhvervsvenligheden i kommunerne.

Det videre arbejde med partnerskabsaftalen og det kommende håndværkermøde den 1. december blev også drøftet. Syddjurs kunne orientere om et særdeles godt salg af byggegrunde i kommunen og om en særlig indsats i forhold til de unge i de kommende år.

-jhn

Læs mere om Byggeri

13/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder