Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Tilfredshedsundersøgelse bruges til at fastholde og udbygge arbejdsglæden

Tilfredshedsundersøgelse bruges til at fastholde og udbygge arbejdsglæden

Ajos har undersøgt tilfredsheden blandt sine medarbejdere. Resultatet er godt, og undersøgelsen bruges til at fastholde og udbygge arbejdsglæden yderligere samt til at presse virksomheden mod en endnu større medarbejdertilfredshed næste gang

Del artiklen på

Selvom Ajos har forbedret indtjeningen over de sidste år, er administrerende direktør Ole Wamsler ikke i tvivl om, at medarbejdertilfredsheden er vigtig, hvis virksomheden skal skabe yderligere fremgang.

Virksomheden har valgt at udføre en medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU), der viste stor arbejdsglæde og loyalitet over for virksomheden både sammenlignet med resultatet for to år siden og med branchen generelt.

- Generelt er jeg ikke så overrasket over svarene. Hvis noget overrasker mig, er det, at svarene er så positive, som tilfældet er, og det er glædeligt, men det presser os, fordi medarbejdertilfredsheden også skal være endnu større næste gang, udtaler Ole Wamsler.

Tilfredshedsundersøgelsen som ledelsesværktøj
Ole Wamsler fortæller, at Ajos bruger MTU’en som ledelsesværktøj i de forskellige afdelinger ved både afdelingsmøder og i one-to-one samtaler, som har afløst MUS-samtalerne. Blandt de mellemledere, der har benyttet MTU’en, er økonomichefen Aksel Antonsen.

- Det gælder om at finde svarene på, hvordan vi holder gejsten oppe, og sikrer, at det også er sjovt at gå på arbejde i Ajos i fremtiden, fortæller han og uddyber:

- Der var enkelte svar, som giver anledning til at reagere. Medarbejderne mener generelt, at de er gode til at hjælpe andre, men at andre er knap så gode til at hjælpe dem. Det er lidt modsætningsfyldt, og der er vi blevet enige om at lægge svesken på disken og være konkrete på one-to-one samtalerne, så vi forhåbentlig kan få noget gjort ved det.

-aft

Læs mere om Byggeri

14/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder