Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Træder ind på nyt marked i Irland Gary English fra EVA-Tec og Karl Brynningsen fra PKI Supply giver hånd på den nye aftale.

Træder ind på nyt marked i Irland

Danske PKI Supply har indgået et samarbejde med den dublin-baserede distributør EVA-Tec, som nu forhandler lim og hærder produceret af PKI Supply

Del artiklen på

PKI Supply går ud af 2018 med en ny stærk samarbejdspartner ombord, ligesom deres danskproducerede lim og hærder nu forhandles i Irland. Dermed er den danske virksomhed trådt ind på et helt nyt marked.

Det er især lim-serien ProFect, som PKI Supply selv har produceret, der skal forhandles i Irland til træ- og møbelindustrien og til polster- og madrasindustrien.

- Vi har fået en rigtig god partner i EVA-Tec, som arbejder på samme måde som os. De vil gerne lære om vores produkter, hvilket vi løbende rådgiver dem i. PKI Supply var aldrig kommet ind på det irske marked, hvis det ikke havde været for EVA-Tec, og det irske marked giver os mulighed for på sigt at træde ind på det britiske marked, som er kæmpe stort, siger direktør Karl Brynningsen.

Også hos EVA-Tec er man glade for det nye samarbejde med danske PKI Supply.

- Hos EVA-Tec har vi de seneste år fokuseret på at udvikle vores egen serie af bæredygtige emballagelim til det irske marked. Samtidig har vi søgt efter lim, der kunne imødekomme de komplekse krav, som vi møder. Det har vi fundet hos PKI Supply, siger Gary English, sales director hos EVA-Tec, der ser frem til at offentliggøre aftalen på det irske og britiske marked.

Ejeren af EVA-Tec og Karl Brynningsen har kendt hinanden i mere end 20 år, og de har flere gange drøftet et samarbejde, men først her i 2018 blev samarbejdet en realitet. Det betyder, at PKI Supply nu forhandles i mere end 10 lande.

Artiklen fortsætter under billedet...
EVA-Tec har lånt tegningerne, så den irske virksomhed kan opføre en tro kopi af PKI Supplys hovedsæde i Fredericia i den irske hovedstad.

Tro kopi af bygning i Fredericia opføres i Dublin
Hos EVA-Tec er man meget imponeret over PKI Supplys hovedsæde i Fredericia. Faktisk så imponeret at EVA-Tec har valgt at opføre en tro kopi af bygningen i Dublin.

- Vi havde besøg af EVA-Tec for to år siden. De spurgte, om vi havde noget imod, at de byggede en kopi af vores hovedsæde. Det havde vi naturligvis ikke, så nu har de fået alle vores tegninger, ligesom de har haft en arkitekt med herover for at gennemgå bygningen, siger Karl Brynningsen.

EVA-Tec bygger derfor administration og lager på en ny grund, som de købte sidste år. Byggeriet går i gang i 2019, og forventes at være færdig i 2020.

-los

Læs mere om Byggeri

19/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder