left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Udvider domicil med 2500 etagemeter Om 12 måneder, når udvidelsen af domicilet på Erhvervsbyvej i Horsens er færdig, vil det se sådan ud for bilister, der kører forbi på Vejlevej. (Visualisering: Arkitema Architects).

Udvider domicil med 2500 etagemeter

Første spadestik er taget til en stor udvidelse af Dansk Boligbygs domicil på Erhvervsbyvej i Horsens. Udvidelsen er på 790 kvadratmeter svarende til godt 2500 etagemeter

Del artiklen på

- Vi er vokset rigtig meget, og alene de seneste to-tre år er vi gået frem med 40 medarbejdere på landsplan, så vi nu er knap 100 – heraf næsten halvdelen i Horsens. Derfor har vi brug for mere plads, siger adm. direktør Anton Nørgaard om baggrunden for udvidelsen på Erhvervsbyvej, hvor virksomheden har haft domicil siden 2008.

Udvidelsen er på tre etager, har front ud mod Vejlevej og vil give et markant visuelt indtryk. Når byggeriet er færdigt i april-maj 2020, vil domicilet bestå af to ens bygninger, hver på tre etager, som er forbundet af en mellembygning, der vil indeholde foyer i stueetagen og mødelokaler på de øvrige etager.

Dansk Boligbyg forbliver på 2. sal i den nuværende bygning, mens søsterselskaberne Base Erhverv og Ejendomsudviklingsselskabet Danmark (EUD) får kontorer i den nye bygning. Andre nuværende lejere får også mere plads, ligesom der forhandles med flere mulige nye lejere til kontorarealer i stueetagen.

Dansk Boligbyg har tre afdelinger i Horsens, afdelinger i Aalborg og Odense samt to afdelinger i Roskilde. Virksomheden arbejder som hoved- og totalentreprenør, og beskæftiger dagligt op mod et par tusinde via underentreprenører fordelt på aktuelt ca. 50 byggepladser over hele landet.

-los

Læs mere om Byggeri

24/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder