Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Valg af egnede byggevarer

Valg af egnede byggevarer

Erfaringsmøde om byggevarer og CE-mærkning hos Byg-Erfa den 24. november

Del artiklen på

Byg-Erfa udgav i foråret erfaringsbladet Byggevarer og CE-mærkning om valg af egnede byggevarer. Bladet blev udarbejdet efter problemer med saltholdige MgO-plader som nyt materiale til vindspærre.

Erfaringsmødet belyser, om CE-mærkning er årsagen til eller løsningen på de problemer, der kan opstå, når man vælger nye materialer og konstruktioner.

Et CE-mærke deklarerer byggematerialer på en ensartet måde. Mærket er primært indført for at sikre fri og lige adgang til det europæiske marked. CE-mærket er ikke et kvalitetsmærke. Det påhviler bygherre, den projekterende arkitekt og ingeniøren, entreprenøren og håndværkeren at sikre frasorteringen af uegnede byggevarer.

Oplæg på Byg-Erfas erfaringsmøde
Byggeskadefondens oplevelser, når der indføres nye materialer og konstruktioner
CE-mærkning af byggevarer, er det nok?
ETA og MK-godkendelser og hvordan de anvendes til håndtering af nye materialer?
Sådan vælger den udførende nye materialer
Bygherrens forventninger til nye materialer og byggemåder
Sådan sikres ydeevnen af nye materialer og konstruktioner
Derfor foreslår den projekterende nye materialer og konstruktioner i byggeriet

Tid og sted
Kl. 09.30 - 14.30 hos Byg-Erfa, Ny Kongensgade 15, 1472 København K

Pris
2.300 kr. Rabatpris for Byg-Erfas abonnenter, 1.800 kr. (alle priser er ekskl. moms)

Læs mere om erfaringsmødet her

- eca

Læs mere om Byggeri

10/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder