Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Håndboldsponsorat er guld værd Tv-seere har ikke kunne undgå at lægge mærke til KPK Døre & Vinduer under håndbold-EM, hvor Danmark sluttede på en 4. plads.

Håndboldsponsorat er guld værd

Hovedsponsor for damelandsholdet i håndbold, KPK Døre & Vinduer, har med over 1 mio. seere pr. tv-kamp fået stor eksponering under det netop afsluttede håndbold-EM

Del artiklen på
I juni 2015 meldte Dansk Håndbold Forbund ud, at den relativt ukendte nordjyske vinduesproducent KPK Døre & Vinduer skulle være hovedsponsor for damelandsholdet i tre år. Siden har eksponeringen været stor med højdepunkterne VM i kvindehåndbold i Danmark i 2015 og senest EM i Sverige, der blev afsluttet den forgangne weekend:

- Vores håndboldsponsorat har været en fantastisk rejse med en markant øget kendskabsgrad til følge. Kundeundersøgelser har vist, at jo højere kendskabsgrad jo nemmere er det for den lokale håndværksmester at sælge vores produkter. Synligheden skaber ganske enkelt præferencer hos forbrugerne, og det har vist sig at være meget værd for os, forklarer salgschef Peter Bechmann fra KPK Døre & Vinduer.

Mere end 1 mio. seere pr. kamp
Og eksponeringen har været stor de seneste uger. Både semifinalen mod Holland fredag aften og mellemrundekampen mod Norge forrige søndag er blevet set af mere end 1 million seere på TV2, og flere af tallene overgår håndboldherrerne under OL i Rio i sommers:

- Damernes EM i håndbold indtager alle de øverste pladser på TV2s seertal i de seneste uger. Mellemrundekampen mod Norge blev set af 1,061 millioner seere og sammenlagt er antallet af eksponeringer og geneksponeringer vel mere end 10 millioner i løbet af turneringen, konstaterer Peter Bechmann videre.

Godt håndværk er fællesnævneren
Den nordjyske vinduesproducent har de seneste år sat emnet ’godt håndværk’ i fokus. Her har kvindelandsholdet spillet en afgørende rolle i forhold til at brede begrebet mere ud. Fællesnævnerne mellem dansk vinduesproduktion på Mors og håndboldkvinderne er blandt andet, at begge bruger hænderne til at opnå resultater via præcision, ærekærhed og slid, og det er gået rent ind hos håndværkerne:

- Vi sælger vores vinduer og døre via de danske håndværksmestre, og de er derfor vores absolut vigtigste kontaktpunkt. Her er det måske lidt utraditionelt at gå via damelandsholdet i håndbold for at nå ud til håndværkerne, men håndbold appellerer jo bredt, og alle bakker op om landsholdet, når der spilles turneringer, fortsætter Peter Bechmann.

KPK har produceret vinduer og døre på Mors i mere end 35 år, og kvalitet, dansk design og produktion har gennem alle årene været de absolut største dyder. I dag tæller medarbejderstaben 235 mand, og Peter Bechmanns mange kolleger er da også mindst lige så stolte over kvindelandsholdets resultater og KPK's synlighed:

- Det er klart, at det også giver en masse internt. Det bidrager til sammenhold og stolthed, og ja – så gætter vi naturligvis også på resultaterne fra kamp til kamp, siger han afslutningsvis.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

19/12 2016

Mest læste


Seneste nyheder