Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Inwido går styrket ind i projektmarkedet

Inwido Denmark vil være en større del af projektmarkedet inden for bygningsrenovering og henter ny profil ind som direktør

Del artiklen på
Martin Piil Hansen er tiltrådt en nyoprettet stilling som divisionsdirektør for Project & Industry hos Inwido Denmark, hvor han får ansvaret for at sikre flere af de store renoveringsprojekter til koncernens danske specialbrands.

Den styrkede indsats drejer sig først og fremmest om Inwidos danske vinduesproducent, Frovin Vinduer & Døre, der beskæftiger sig med renoveringsprojekter til bevaringsværdige bygninger. Det gælder også Inwidos brand ART ANDERSEN CPH, der står for solafskærmnings- og energioptimeringsprodukterne Energy Frames og Copenhagen Blinds:

- Inwido Denmark har haft en meget positiv udvikling de seneste år, og vi vil nu styrke vores position yderligere. Her ser vi især muligheder på projektmarkedet inden for renovering, og her kommer vores nye direktør, Martin Piil Hansen til at stå i spidsen for at sikre en større markedsandel til de af vores produkter, som i forvejen er tilpasset projektmarkedet, siger Managing Director Asger Drewes Jørgensen fra Inwido Denmark og fortsætter:

- Martin kommer med en bred erfaring fra branchen og en række kompetencer inden for forretningsudvikling til at yde et væsentlig bidrag til Inwidos udvikling i de kommende år.

Senest kommer Martin Piil Hansen fra en stilling som kommerciel direktør hos salgs- og udviklingsvirksomheden Sustain Solution, hvor han også var medlem af direktionen. Derudover har han en fortid som forretningsudvikler hos Rockwool International samt besat forskellige stillinger hos Velux gennem 13 år, hvor han blandt andet fik stor indsigt i vinduesbranchen

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

9/2 2017

Mest læste


Seneste nyheder