Aktuelle nyheder om byggebranchen - El & Belysning

Er strømmen gået?

Er strømmen gået?

Elektrikere og typehusfabrikanter kan nu give deres kunder en app-baseret løsning, som gør det nemt at holde øje med energiforbruget i boligen og sommerhuset

Del artiklen på

Elektrikere og typehusfabrikanter kan nu give deres kunder en smart, app-baseret løsning, som gør det nemt at holde øje med energiforbruget i boligen og sommerhuset: Wiser Energy fra Schneider Electric.

Wiser Energy viser energiforbruget direkte i en app på brugerens smartphone eller tablet og kan desuden sende alarmer, hvis der er udfald i forsyningen eller andre afvigelser fra normalt forbrug.

Alarmerer ved udfald
Løsningen bygger videre på PowerTag – trådløse energimåler fra Schneider Electric. PowerTag, der monteres i gruppetavlen sammen med en gateway, der sender data til Wiser Energy-app'en på brugerens smartphone eller tablet.

App'en viser energiforbruget fordelt på grupper med PowerTag og kan desuden sende alarmer, hvis der er afvigelser fra normalforbruget eller udfald i forsyningen. Det er nyttigt for brugeren, for eksempel hvis der pludselig ikke er strøm i sommerhuset.

Wiser Energy gør det nemt at følge med i hjemmets forbrug, så brugeren kan vurdere, om det or eksempel er på tide at udskifte kummefryseren med en mere energivenlig model. Eller måske minde husets teenagere om at slukke for lys, tv og spillekonsol, når de ikke er hjemme.

Wiser Energy er nem at installere med PowerTags og gateway i både nye og eksisterende tavler. Det gør løsningen attraktiv til både nybyg og opgraderinger af eksisterende el-installationer.

Læs mere om El & Belysning

23/10 2017