bygma
bygma
scroll
Grønne idéer efterlyses

Grønne idéer efterlyses

I december uddeler energiselskabet Nrgi millioner til miljørigtige projekter

Alle andelshavere indbydes til at indsende kreative forslag, der kan gøre Østjylland mere bæredygtig. Nye projekter kan realiseres med støtte fra Værdipuljen, der uddeler op til fem millioner kroner.

- Med projekter under udførelse fra Horsens til Anholt med midler til solceller på forsamlingshuse, energirenoveringer, aktivitetspladser og rådgivning om energiforbrug, er den bæredygtige udvikling ved at tage fart i Østjylland.

- Men jeg er sikker på, at Østjyderne stadig ligger inde med mange lyse ideer, der venter på at blive ført ud i livet, fortæller Eva Ryberg, bestyrelsesformand hos Nrgi.

Det er tredje gang, energiselskabet præsenterer værdipuljen, der indtil videre har støttet 31 projekter til bæredygtig byudvikling i Østjylland med i alt seks millioner kroner.

- Med værdipuljen sigter vi mod at støtte de projekter, der på bedste vis understøtter den bæredygtige udvikling. Der er både plads til store tanker og små ideer. Det væsentlige er, at projekterne gør en mærkbar forskel og skaber værdi for vores andelshavere ude i lokalsamfundene, siger Eva Ryberg.

Værdipuljen tager imod ansøgninger til og med 10. november 2017. Initiativtagere til de udvalgte projekter vil få direkte besked i december.

- eca

12/10 2017