Aktuelle nyheder om byggebranchen - El & Belysning

Integreret lys i akustikloftet giver optimalt arbejdsmiljøLED armaturet fra Euro Lumex sikrer en energieffektiv løsning, lang levetid, minimal servicering og lys iht. internationale standarder for kunstig belysning.

Integreret lys i akustikloftet giver optimalt arbejdsmiljø

Integration af belysningsarmaturer i akustiklofter åbner op for helt nye muligheder for at designe lofter, som efterlader et rent, roligt og æstetisk helhedsindtryk

Del artiklen på

Det er Euro Lumex, der introducerer et nyt LED belysningsarmatur specielt udviklet til Gyptones nye Kant D2 akustiklofter. LED armaturet har samme fysiske dimensioner og farve som gipspladen, hvilket får armaturet til æstetisk og arkitektonisk at fremstå som en integreret del af loftet.

LED armaturet er yderst energieffektivt og leveres med en Ra >90 og lav blænde, som sikre optimal arbejdsbelysning i f.eks. kontorer, skoler m.m.

Den nye integration af lys og loft giver en designmæssig forbedring af loftet, da der nu er mindre synlighed mellem gipsplader og armaturer. LED armaturet monteres direkte i Gyptone skinnesystemet på nøjagtigt samme måde som Kant D2 gipspladerne.

Dette gør installation af både belysningsarmaturer og gipsplader meget enkel, hurtig og effektiv og giver på samme tid et stærkt og stabilt loft med skjult skinnesystem.

-los


Læs mere om El & Belysning

5/4 2017