Aktuelle nyheder om byggebranchen - El & Belysning

Videoovervågning af Cityringen

Videoovervågning af Cityringen

Milewide er valgt som leverandør af eftergivelige master til videoovervågning

Del artiklen på

Cityringen vil forbinde København H, Indre By, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg med over 15 kilometer underjordiske tunneller og 17 nye stationer med hyppige afgange uden eksakt køreplan, som vi allerede kender det fra den eksisterende Metro.

Metroselskabet har valgt Milewides nye koniske master til overvågning af Cityringen. Masterne kommer fra Sapa Poles i Holland og er en del af Milewides nye produktprogram.

- Vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter koniske master, fortæller salgschef Emil Mortensen fra Milewide - og derfor har vi valgt at tage Sapa Poles ind i vores sortiment under navnet Milewide Alu Economic. Masterne er eftergivelige og de fremstilles med tilpasning til det enkelte projekt. De har dermed en høj sikkerhed, der passer perfekt ind i vores øvrige design program, som mindre markante i bybilledet.

SIF Gruppen, som står for leverancen af lys og master, har valgt master fra Sapa Poles fordi de allerede står på de eksisterende metrostrækninger. Asger Juhl, som er funktionsleder ved Sif Gruppen udtaler.

- Det er en klar fordel for os, at kunne handle med et dansk selskab, nemlig Milewide, i stedet for at handle med Sapa Poles i Holland. Det er nemmere at snakke dansk, og samarbejdet med Milewide har været super fint. Masterne bliver placeret mellem sporene ved en remise, hvor togene vender.

Milewide producerer og forhandler fleksible designløsninger inden for vejudstyr. Milewide er søsterselskab til Dansk Autoværn, som i mere end 80 år har leveret trafiksikkerhedsløsninger. Milewide og Dansk Autoværn etablerede den 1. januar 2017 fælles kontor i Sverige og betjener i omfattende grad også det svenske marked.

- eca

Læs mere om El & Belysning

18/9 2017