Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Den rigtige gravemaskine til holdet sikrer nye opgaverIsær hydraulikken er noget af det kloakmester Thomas Nørgaard fremhæver ved Hitachi ZX250LC-6.

Den rigtige gravemaskine til holdet sikrer nye opgaver

Opgraderingen til en 25 tons Hitachi ZX250LC-6 giver kunderne den ideelle løsning for kloakmester Thomas Nørgaard

Del artiklen på
Udlejning af et team – gravemaskine inklusiv en maskinfører og en rørlægger – har udviklet sig til et attraktivt forretningskoncept for kloakmester Thomas Nørgaard. Virksomheden fra Viborg har med en Hitachi ZX250LC-6 netop anskaffet sin hidtil største gravemaskine for at imødekomme den stigende efterspørgsel:

- Stadig flere kunder har behov for større maskiner til deres kloakprojekter, og muligheden for at kunne leje et komplet hold har vist sig at være den rigtige løsning for mange. Så flere af vores hold ser vi ikke i halve eller hele år, fordi de konstant er udlejet, men det er kun en del af forretningen.

Byggemodning i Tyskland
Thomas Nørgaards virksomhed får stadig mere egenproduktion og har senest været i Tyskland for at byggemodne og klargøre et stort areal til opførelse af luksus-sommerhuse:

- Vi kom ned til en mark, der var fyldt med træer, og lavede så alt forarbejdet til byggeriet af 15 luksussommerhuse på hver 300 m2. Opgaven med at etablere kloakker, stikledninger, fundamenter og sokler kom fra en fast samarbejdspartner, der finder byggegrunde og udvikler projekter. Næste gang er det yderligere 20 huse, og vores del af arbejdet starter i maj 2017, siger Thomas Nørgaard.

De mange opgaver har bragt maskinparken op på 16 stk. med den nye 25 tons Hitachi, der blev valgt på basis af de gode erfaringer med en tilsvarende 21 tons maskine:

- Vores folk er glade for Hitachi, især hydraulikken, og det har stor betydning. De skal være tilfredse med deres maskiner. Ellers får jeg det helt sikkert at vide!

Se video af maskinen her:https://www.youtube.com/watch?v=spXPkHfX6dk&feature=youtu.be

Læs mere om EntreprenørMateriel

10/1 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder