Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Dugkanon giver støvet kamp til stregenMikrodråberne tvinger støvet til jorden. Spraystream kan bruges i mange brancher, og kan skræddersyes til den enkelte kundes behov.

Dugkanon giver støvet kamp til stregen

JNC Teknik forhandler nu dugkanonen Spraystream, der producerer et tågegardin til støv- eller lugtkontrol i åbne områder eller i lukkede rum

Del artiklen på

Spraystream-teknologien absorberer støvpartikler gennem en tåge af mikrodråber, som falder til jorden og dermed vasker luften. Teknologien kan bl.a. være til gavn for industrier inden for genbrug, nedrivning, bulksektor, overførsel af affald m.v.

- Konceptet er revolutionerende for den aerodynamiske form for turbinerne, som er fremstillet af kompositmateriale. Dette sikrer både ekstrem lang levetid i tunge industrielle driftsforhold med lav vandmængde og høj energieffektivitet. Derfor kan Spraystream regne med global opmærksomhed, forventer John Nørgaard fra JNC Teknik.

Kan let flyttes
Den patenterede, kegleformede dugkanon er udstyret med et højtydende dysesystem i kombination med den nyeste ventilatorteknologi, der sikrer et lavt strøm- og vandforbrug, samtidig med at det er støjsvagt.

Systemet er meget brugervenlig, og der er mange muligheder for at indstille maskinen, så den opfylde de fleste af kundens krav. Bl.a. kan den rotere 360 grader, og højden kan let indstilles efter behov.

- Med et hjulsæt og/eller en løfteanordning kan enhederne let flyttes på området. Spraystream-funktionerne er også meget enkle at betjene, oplyser John Nørgaard.

Maskinerne kan leveres mobile, eller fastgøres på en væg. Der er desuden valg mellem højtrykssystemer til indendørs eller udendørs brug. Fuldautomatiske og mobile enheder er også tilgængelige - med eller uden generator. De samme installationer bruges også til at undertrykke lugt.

Se en Spraystream i funktion nederst i linket her.

-los

Læs mere om EntreprenørMateriel

11/5 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder