Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

H+H Danmark hædret med Innovationsprisen H+H Ergo kan løfte op til 300 kg, og liftens højteknologiske lasere til positionsbestemmelse gør det muligt at montere elementerne med meget stor nøjagtighed.

H+H Danmark hædret med Innovationsprisen

Virksomheden har fået Patent Nords Innovationspris 2017 for montageliften H+H Ergo, der både afskaffer tunge løft og monterer vægelementer langt hurtigere

Del artiklen på

Montageliften H+H Ergo er et resultat af H+Hs langvarige fokus på udvikling i en branche, hvor konkurrencen er intens. Med liften kan montørerne ude på byggepladsen nu montere vægelementerne betydeligt hurtigere end tidligere og samtidig undgå de tunge manuelle løft under byggeprocessen.

Det forbedrede arbejdsmiljø giver sammen med tidsfaktoren H+H en konkurrencefordel, som virksomheden kan udnytte til at cementere sin stærke position på porebetonmarkedet.

H+H Ergo kan løfte op til 300 kg, og liftens højteknologiske lasere til positionsbestemmelse gør det muligt at montere elementerne med meget stor nøjagtighed. H+H har samtidig udviklet en række tilbehørsdele som for eksempel en speciel gaffel til montage af bjælker.

Innovationsprisen er indstiftet af Patent Nord i år 2011, og bliver uddelt en gang årligt til en person eller en virksomhed, som i et bemærkelsesværdigt omfang har udviklet nye innovative produkter og effektivt patentbeskyttet de nye produkter til glæde for hele det danske samfund.

Læs mere om innovationsprisen her

Læs mere om EntreprenørMateriel

9/10 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder