Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Indgår aftale om 26 JCB-maskiner Loxam handler med JCB på europæisk plan, så Nicolaisen & Larsen forventer, at udlejningsfirmaet får brug for flere JCB-maskiner i fremtiden.

Indgår aftale om 26 JCB-maskiner

Det er udlejningsfirmaet Loxam, der står som modtager af alt fra de mindre JCB 2.5 tons minigraver til de større 540-180 teleskoplæssere fra Nicolaisen & Larsen

Del artiklen på

- Det er maskiner, der kan løfte enhver opgave, og det er også dette Loxam har lagt vægt på overfor deres kunder. Vi ser frem til, at flere udlejningskunder får lov til at arbejde med vores JCB-maskiner, siger Dennis Faurby, markedschef hos leverandør af entreprenør- og landbrugsmateriel, Nicolaisen & Larsen.

Det er modtagerens technical manager Frank Larsen, der nøje har udvalgt de 26 maskiner, der er blevet malet i røde og grå farver, så de passer ind i Loxam-familien.

- JCB-maskiner er solide, pålidelige maskiner, der har styrker indenfor sikkerhed og komfort, og desuden er maskinerne mindre miljøbelastende, udtaler Frank Larsen.

Loxam har afdelinger over hele verden og beskæftiger ca. 7300 medarbejdere fordelt på 750 afdelinger.

- Dette giver grobund for endnu større muligheder for Nicolaisen & Larsen A/S i fremtiden, så vi håber at samarbejdet kan fortsætte og udvikle sig i fremtiden, udtaler leverandørfirmaets adm. direktør Morten Krusborg, der regner med, at flere JCB-maskiner fremover vil rulle af sted mod netop Loxam.

Flere potentielle kunder
Også hos producenten JCB er der stolthed over at have fået så stor en kunde som Loxam.

- Vi ser med positive øjne på vores fremtidige samarbejde med Loxam, der ønsker at have JCB-maskiner hos deres afdelinger i Danmark. Ved at sælge direkte til udlejningsfirmaer som Loxam kommer vi ud til flere potentielle kunder, der derved får kendskab til vores JCB-maskiner, udtaler regional sales manager, Anders Gøthe.

-los

Læs mere om EntreprenørMateriel

5/7 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder