Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Laver ScanMek Øst-messe i Ringsted

Laver ScanMek Øst-messe i Ringsted

Østdanmark får egen ScanMek, når Scantruck gentager konceptet fra hovedafdelingen i Skive til den sjællandske afdeling i Ringsted

Del artiklen på

Nu tager Scantruck, som er blandt landets største maskinimportører og -forhandlere, sit succes-koncept ScanMek med over Storebælt og arrangerer ScanMek Øst i det sjællandske hovedkvarter i Ringsted.

- ScanMek er Scantrucks egen maskinudstilling, som efterhånden er fast element i kalenderen i slutningen af januar hos masser af danske maskinførere, entreprenører, landmænd, anlægsgartner, kommuner og rigtig mange andre. Nu satser vi på at få plads også i mange østdanske kalendere med en fast ScanMek Øst i oktober. Ikke alle interesserede øst for Storebælt har jo mulighed for at køre til ScanMek i Skive. Nu bringer vi så ScanMek den anden vej, forklarer Jørn Rauff Larsen, som er salgschef for Scantruck Øst i Ringsted.

Nyeste maskiner
Når dørene slås op for en ny maskin-tradition på Kærup Parkvej 12 i Ringsted fredag den 13. oktober, er der tilmed lagt op til noget af en premiere maskinmæssigt. Scantruck-folkene i Ringsted planlægger at præsentere såvel Komatsus dozer D65PXi-18, som netop har haft dansk premiere som den første dozer med fuldautomatisk maskinstyring. Den får selskab af den ligeledes helt nye hybrid-gravemaskine Komatsu HB365LC-3.

Fra Scantrucks andet hovedmærke, franske Manitou, kommer blandt andre den avancerede rotationsteleskoplæsser MRT2470 P+, som formår at rotere i en højde over 20 meter med ikke mindre end syv tons. Også den helt nye generation af teleskoplæssere til landbruget, Manitou MLT741-140 V+ har meldt sin ankomst til ScanMek Øst.

Mulighed for at netværke
- Inden jeg blev salgschef hos Scantruck, har jeg selv deltaget i ScanMek i Skive som kunde nogle gange. Hver gang var det en fantastisk oplevelse, som jeg både brugte til at blive helt up-to-date på de førende maskinmærker og til at netværke. ScanMek er både maskinudstilling og mødested for branche- og fagfolk. Sådan vil vi også have det i Ringsted, fastslår Jørn Rauff Laursen.


Foruden Komatsu og Manitou omfatter Scantrucks egne mærker også minilæsserne fra både Weycor og Mustang, samt knusere og sorterere fra McCloskey og tyske PB-saxlifte i storformat. Ved ScanMek Øst suppleres de markante mærker af skovle, GPS og andet tilbehør, som en række af Scantrucks leverandører bidrager med.

Tæt på kunderne
- Samtidig sørger vi for at have et godt udvalg også af brugte maskiner, som ScanMek-gæsterne kan se på og eventuelt få en snak om. For os handler det om masser af dialog og at komme tættere på vore østdanske kunder. Og så importerer vi naturligvis også den gode tradition med pølser, øl, vand, kaffe og andet godt til ganen, siger Jørn Rauff Larsen.
Den første ScanMek Øst holdes hos Scantruck på Kærup Parkvej 12 i Ringsted fredag den 13. oktober fra klokken 10 til 17.

- mir


Læs mere om EntreprenørMateriel

28/8 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder