Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Leverer slidstærke pakker til entreprenørenServicemontørerne fra Viggo Bendz har fået undervisning af den nye leverandør Hüdig, der leverer pumper til grundvandssænkning.

Leverer slidstærke pakker til entreprenøren

Viggo Bendz i Høng byder på solidt materiel som maskiner til nedbrydning, skræddersyede Expanderbolte, hydraulikhamre og gravekasser

Del artiklen på
En hjælpende hånd til hverdagens udfordrende projekter.

De ord dækker ganske godt den vifte af produkter, som Høng-virksomheden Viggo Bendz A/S tilbyder især entreprenørbranchen, mineralindustrien og til industrivirksomheder, hvor der slides kraftigt på udstyret.

Viggo Bendz A/S har siden 1946 løst opgaver inden for miljø- og affaldssektoren og leverer udstyr til både den maskinelle og den grønne sektor. Siden 2009 har firmaet haft domicil i Industriparken i Høng. I 2011 blev der åbnet serviceværksted i Sakskøbing til den voksende kundekreds.

Det er slidstærke løsninger til maskiner og miljø, der er et særkende for de opgaver, der løses over hele landet, og der spændes over mangeartede løsninger. Det være sig med eksempelvis materiel til entreprenører og i forbindelse med metaller, nedbrydning, skovteknik, beton samt service og vedligehold.

Skræddersyede Expanderbolte
Viggo Bendz professionelle løsninger og udstyr består blandt andet af slidstål, skærstål, mejsler og slidstærke tænder. Virksomheden er eneforhandler af Expander-systemet, som er en omkostningseffektiv løsning designet til at løse problemer med slidt udstyr permanent.

- Vi leverer også gravekasser, der kan tilpasses forskellige projekter ned til en til 7,5 meters dybde. De kan skræddersys til alle projekter, fortæller direktør Poul Erik Jakobsen, der overtog virksomheden i 2006. Han oplyser, at virksomheden allerede har solgt DIN godkendte (Deutsche Industri Norm) gravekasser, der overholder alle sikkerhedsregler, til en række store projekter udført af bl.a. NCC, CG Jensen og Michaels Maskinstation.

Udstyr til nedbrydning
Høng-virksomheden har agentur på Trevi Benne-maskiner til nedbrydning. Udstyret er udviklet af fagfolk med stor knowhow. Der anvendes materialer af høj kvalitet for at sikre mindst muligt slid, så driftstop og omkostninger begrænses mest muligt. På udstyrslisten er blandt andet betonsakse, skrotsakse og grabber.

Hydraulikhamre fra Indeco indgår også i virksomhedens sortiment. Hamrene, der monteres på gravemaskiner, arbejder med en speciel dæmpeteknik, der sikrer mest mulig effekt på mejslen og har et 20 % lavere brændstofforbrug end andre hamre.

Der pumpes
Viggo Bendz er desuden netop blevet ny dansk leverandør af Hüdig pumper til grundvandssænkning.

- De klarer sand og lignende uden at blive beskadiget. En fordel i forhold til følsomme stempelpumper, som kan have en tendens til at give op, hvis der kommer jord eller grus i pumpen. Pumperne leveres og serviceres over hele landet og fås både som elektronisk- og dieseldrevne vakuumpumper, oplyser Poul Erik Jakobsen.

Han ser en stor fordel i, at Hüdig er meget aktiv i bestræbelserne på at forebygge støj i byggebranchen. Blandt andet har firmaet udviklet et lyddæmpende hus for at minimere støjgener. Produktnyheden er lanceret samtidig med, at Viggo Bendz tilbyder kunderne tilbagekøbsgaranti sideløbende med service- og eftersynsaftaler på pumperne.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

30/1 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder