Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Materieludlejer køber stort ind af moduler uden spisepladsAjos-moduler ved Niels Bohr Bygningen på Jagtvej i København.

Materieludlejer køber stort ind af moduler uden spiseplads

Ajos har bl.a. købt nye 20-mands mandskabsmoduler. De kan spare antal og plads, når medarbejderne alligevel benytter fælles kantine på store byggepladser

Del artiklen på
Plads er den knappeste ressource på mange byggepladser. Derfor tager Ajos på flere måder forhåndshensyn til den trange plads ved indkøbet af 85 moduler hos søsterfirmaet Scandi Byg. Ordren er afgivet i december, og modulerne bliver leveret løbende over årets første måneder.

- Som noget nyt er de nye mandskabsmoduler indrettet til 20 mand mod normalt 10 mand. Det vil sige, at der er skabe og faciliteter til 20 mand, men ikke plads til borde og stole til alle. Det er en ny trend, at der på mange større byggepladser indrettes fælles faciliteter med kantine. Så bliver deres mandskabsmodul alligevel ikke brugt som kantine, og dermed er pladsen spildt. Det undgår vi med den nye indretning, siger afdelings- og flådechef for skure, moduler og pavilloner i Ajos, Henrik Clausen og forsætter:

- Med de nye indkøb prøver vi virkelig at fremtidssikre os. Modulerne ikke bare lever op til lovgivning og normer, men vi lægger et niveau mere på. Eksempelvis er alle moduler udstyret med LED-belysning, og vi tilbyder varmepumper med intelligent styring til disse moduler. Det betyder, at kunderne får lettere ved at leve op til deres energirammer, siger Henrik Clausen.

Kan bygges sammen og stables
De nye moduler fordeler sig på mandskabs- og kontormoduler. De er leveret i ens dimensioner, og de kan, alt efter valgte opsætning, bygges sammen og stables i to eller tre etager ude på pladserne.

- Det er ret afgørende for kunderne, at de ikke får leveret moduler i forskellige størrelser, som ikke kan bygges sammen. Vi ved jo ikke altid, hvilke behov kunden har eller hvilke behov, der opstår undervejs.

Ajos har indkøbt alle de nye moduler hos søsterselskabet Scandi Byg, der ligesom Ajos hører hjemme i MT Højgaard-koncernen. Det betyder, at modulerne er produceret i Danmark tilpasset danske krav og normer.

-jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

5/1 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder