Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Medarbejderne bar kvalitetssikring igennemMaterieludlejningsvirksomheden Platform.as er netop blevet anerkendt for at udføre alt arbejde efter bestemte procedurer og dermed sikre høje standarder for sikkerhed, kvalitet og effektivitet

Medarbejderne bar kvalitetssikring igennem

Ifølge Casper Knudsen, direktør i Platform.as, har medarbejderne en stor del af æren i, at virksomheden nu er blevet ISO 9001 certificeret

Del artiklen på
I slutningen af 2016 kunne materieludlejningsvirksomheden Platform.as lade champagnepropperne sprænge og fejre, at virksomheden nu er blevet tildelt ISO 9001 certificeringen. Det er et kvalitetsledelsessystem, som betyder, at virksomheden konsekvent efterlever fastlagte procedurer i alle arbejdsprocesser.

Ifølge Casper Knudsen direktør i Platform.as. skyldes medarbejdernes motivation i høj grad, at de selv har været med til at formulere procedurer og regler på arbejdspladsen, som sikrer, at deres arbejde er af høj kvalitet, sikkerheden er i orden, og at arbejdet udføres effektivt.

- Alle har været med til at sætte dagsordenen. Derfor er alle også med til at sørge for, at vi arbejder efter de fastlagte procedurer. Vi har et stærkt sammenhold og fællesskab i virksomheden, og vi holder hinanden oppe på, at vi gør som aftalt. Det betyder, at vi nu er ISO 9001 certificeret, siger Casper Knudsen og fortsætter:

- Det giver en stolthed i hele organisationen, og vi kan alle ranke ryggen - især fordi medarbejderne har en kæmpe andel i det. Det har været vigtigt for os ikke at trække noget ned over hovedet, men i stedet lade medarbejderne være medbestemmende i forhold til vores procedurer.

Vækst kræver fokus
Ifølge Capser Knudsen er det vigtigt med denne form for kontrolordning og en form for rygrad i virksomheden, når de vækster, som de har gjort de seneste år.

- Vi har altid haft fokus på at udføre vores arbejde efter bestemte procedurer for at sikre høje standarder for sikkerhed, kvalitet og effektivitet. Forskellen er nu, at alle vores procedurer er skrevet ned, og at det er en ekstern part, der kontrollerer, at det vi rent faktisk gør, også er det, vi siger, vi gør, fortæller Casper Knudsen,

Medejerskab sikrer kvalitet, effektivitet og sikkerhed
Gennem det sidste halve år har kvalitets- og sikkerhedsansvarlig i Platform.as, Louise Klinke Jørgensen, involveret medarbejderne på afdelingsniveau i de vante arbejdsgrupper.

- Vi har gennemgået virkelighedstro arbejdsscenarier og derigennem klarlagt arbejdsgange og procedurer, som efterhånden er indgroet i kulturen hos Platform.as. Alle procedurer er derefter noteret i en kvalitetshåndbog, der indeholder beskrivelser for hvert enkelt job, der udføres i virksomheden. Det betyder, at alle udfører opgaverne på samme måde, forklarer Louise Klinke Jørgensen.

Optimering i centrum
Platform.as kommer ikke til at hvile på laurbærrene efter den nye certificering, da Inspecta foretager kontrol to gange årligt. Desuden lægger Casper Knudsen stor vægt på, at han selv og medarbejderne bevarer et optimeringsfokus på arbejdsprocedurer. Bare fordi certificeringen er i hus, kan virksomheden ikke læne sig tilbage.

- Vi kommer løbende til at evaluere procedurerne sammen med medarbejderne, som vi har gjort hidtil. Vi ønsker at blive ved med at være effektive uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed, da det er sådan, man tjener penge, og gør kunderne glade, siger Casper Knudsen.

I forvejen har Platform.as Dansk Byggeris DRA-certificering, der er kundernes garanti for, at virksomheden lever op til procedurer og standarder for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljø.

- Jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

10/1 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder