Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Ny gravemaskine opererer på begrænset pladsDen nye JCB Hydradig kræver ikke meget plads, da den kan dreje på begge aksler. Den er derfor meget manøvredygtig.

Ny gravemaskine opererer på begrænset plads

Nicolaisen & Larsen har mere end 330 forskellige maskiner i sortimentet. Ny er den manøvredygtige JCB Hydradig

Del artiklen på

JCB er kendt for deres innovative udvikling af entreprenør- og landbrugsmaskiner, og har nu leveret en maskine, der er helt fremme i eliten. Med JCB Hydradig får kunderne en gravemaskine, der med sin størrelse giver mulighed for at arbejde hvor adgangsforholdene er trange. Hydradig’en kan dreje på begge aksler og er derfor meget manøvredygtig.

Desuden har den en stor kapacitet sammenlignet med andre maskiner, og med motoren liggende i chassiset, har den et lavt tyngdepunkt hvilket giver en særdeles stabil maskine med et 360 graders udsyn.

- Det er godt for sikkerheden, hvilket vi og vores kunder ligger stor vægt på, for hvem vil ikke gerne gå sikkert på arbejde?, spørger Dennis Faurby, markedschef i Nicolaisen & Larsen, der har importeret JCB-maskiner siden 1975.

Agromek Award
Nicolaisen & Larsen vandt en Agromek Award for JCB Hydradig som en nyhed indenfor entreprenør-, vej- og parksektoren.

- Vi er stolte og glade over, at andre også anerkender denne fantastiske maskine og vi sender efter introduktionen flere og flere maskiner afsted mod kunderne udtaler en tilfreds adm. direktør hos Nicolaisen & Larsen, Morten Krusborg.

Nytænkende design
Visionen med JCB Hydradig var at designe og fremstille den mest innovative løsning i forhold til fem udfordringer, som kunderne står overfor i deres hverdag: Maskinen skulle være bedst indenfor udsyn, stabilitet, manøvredygtighed, mobilitet og betjeningsvenlighed.

Dette er lykkedes, for med JCB Hydradig er der bl.a. udsyn hele vejen rundt om maskinen, på hjulene samt en meters omkreds på grund niveau. Dette gør det lettere og mere sikkert at manøvrere maskinen på mindre eller overfyldte bygningspladser.

Motoren i JCB Hydradig er en JCB EcoMAX Tier 4 Final, som er placeret under chassiset, så kontravægten er blevet en del af undervognen, hvilket giver forbedret udsyn. Bagenden er derved reduceret med 120 mm. Maskinen er hurtig, da den kan køre 40 km/t. Den kan desuden køre med vogn. Fordelingen af vægtdistributionen mellem akslerne er 50/50, hvilket gør maskinen mere behagelig for maskinføreren.


Nicolaisen & Larsen har også verdens mest solgte rendegraver, 4CX modellen, i produktsortimentet.

Køb nyt og sælg brugt
JCB maskiner har altid haft en lang levetid og en høj gensalgsværdi. Binder man samtidig sin nyerhvervelse op på en aftale omkring service, holdes der øje med maskinen for kunden. Det giver frihed for kunden, da han kan koncentrere sig fuldt ud om sin forretning.

Nicolaisen & Larsens kunder har allerede set flere fordele ved at købe nyt og sælge nyere brugt. Deraf sælger Nicolaisen & Larsen også flere servicekontrakter med de nye maskiner, da maskinen så er mere værd når den engang skal sælges og en ny JCB skal indkøbes.

- Vi har oplevet en sådan fremgang at vores montører har svært ved at følge med, der bliver arbejdet i døgndrift og der skal derfor også ansættes flere servicefolk til at servicere vores kunder i fremtiden, afslutter Morten Krusborg.

-los

Læs mere om EntreprenørMateriel

28/6 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder