Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Ny teleskoplæsser med større svingBommen på GSV’s nye teleskoplæssere kan drejes, når maskinen er opstillet. Det øger effektiviteten betydeligt.

Ny teleskoplæsser med større sving

En ny type teleskoplæssere hos materieludlejeren GSV kan dreje armen 5 grader. Det giver stor manøvredygtighed, når man har et udlæg på 14,5 meter og det sikrer færre flytninger og større effektivitet i arbejdet

Del artiklen på

Det lyder måske ikke af meget, at de nye Magni TH 6.20 teleskoplæssere hos G.S.V. Materieludlejning A/S kan dreje armen 5 grader, men med et udlæg på 14,5 meter giver det for enden af bommen en bevægelighed på ca. 2,6 meter.

Ud over det nye drejesystem har teleskoplæsseren yderligere fordele:

- Den maksimale kapacitet er den samme, uanset om man er på hjul eller støtteben, hvor konkurrenterne typisk har reduceret kapacitet, når de er på hjul. Dette er en stor forskel og betyder, at teleskoplæsseren kan både nedtage og flytte tunge emner, fortæller direktør for produktudvikling, Birger Hansen, GSV.

Har købt seks af dem
GSV har foreløbig indkøbt seks styk af de nye teleskoplæssere, der på trods af den unikke funktionalitet er ganske enkle at betjene. Den svingbare arm giver mulighed for at finjustere placeringen, når man er tæt på arbejdspositionen, uden at flytte og opstille maskinen på ny.

- På den måde kan vi hjælpe vores udlejningskunder med at spare tid og dermed højne effektiviteten i deres virksomhed. Det kan være svært nedefra præcist at vurdere, hvordan en traditionel teleskoplæsser skal placeres i forhold til arbejdsstedet i op til 20 meters højde. Derfor er det en stor fordel, at mandskabet kan finjustere, når de kommer op i højden.

-jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

28/3 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder