Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Scantruck bygger nyt svensk domicilDer bliver Manitou i den ene side og Komatsu i den anden, når Scantrucks nye svenske domicil står færdigt og får Söderberg & Haak som lejer.

Scantruck bygger nyt svensk domicil

Nyt hovedkvarter ved Stockholm skal give plads til både Manitou-import og den svenske Komatsu-importør som lejer

Del artiklen på
Blot to år efter, at Scantruck overtog importen og forhandlingen af Manitou-teleskoplæssere på det svenske marked, gør virksomheden nu klar til at bygge nyt hovedkvarter ved Stockholm. Det nye Scantruck-domicil kommer til at ligge mellem Stockholm og Arlanda Lufthavn. På den 13.000 kvadratmeter store grund bygger Scantruck stort nok til, at den svenske importør af Komatsu-entreprenørmaskiner, Söderberg & Haak, kan rykke ind som lejer og nabo den 1. januar 2018.

- Vi glæder os meget til at rykke ind i vores eget hus ved Stockholm. Men også til at komme under tag med Söderberg & Haak. Det bliver helt sikkert til stor fordel begge virksomheder, at vi kommer i samme hus. Det vil give positiv synergi for både Scantruck og Söderberg & Haak. Vi har forskellige produktprogrammer, og vi vil kunne tiltrække langt flere kunder til huset, når der er flere produkter at se på, siger Business Manager Sweden Anker B. Lemvig hos Scantruck.

Bygning med to af alting
Scantruck sætter spaden i jorden i Rosersberg i begyndelsen af 2017. Til efteråret vil den 3000 kvadratmeter store bygning stå klar til, at Scantruck selv kan rykke ind med salg af service af Manitou-teleskoplæsserne og Mustang-minilæssere. Ved årsskiftet til 2018 følger Söderberg & Haak efter med Komatsu-entreprenørmaskinerne.

- Vi deler bygningen næsten ligeligt med Söderberg & Haak. Begge firmaer får værksted, reservedelslager, maskinudstilling, kontorer og personalefaciliteter. Der bygges to af næsten alting i bygningen, og samtidig får vi en fælles udstilling og showroom samt en stor fælles spulehal, fortæller Anker B. Lemvig.

-jhnLæs mere om EntreprenørMateriel

19/12 2016
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder