Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Scantruck tager igen-igen til Store LegedagDistriktschef Jakob Jørgensen har bl.a. minigraveren Komatsu PC16 med til Bornholm.

Scantruck tager igen-igen til Store Legedag

Distriktschef Jakob Jørgensen sætter for syvende gang kursen mod Bornholm og Nyker Maskin & Trucker Show

Del artiklen på

Det stiller særlige krav til et maskinfirma, hvis det vil have faste kunder på Bornholm. Men distriktschef Jakob Jørgensen og Scantruck har for længst fået det blå stempel på solskinsøen, når der den 11. og 12. august for 14. gang bydes til Nyker Maskin & Trucker Show på sportspladsen i Nyker. Han er med på pladsen, og med sig har han kollega Michael Lehnshøj.

- Det er rigtigt, at man lige skal ses an hos de bornholmske maskinfolk. De er naturligvis afhængige af en stærk leverandør, der formår at matche kravene til service. Det kan vi fint. Vi kan hurtigt sende en servicevogn med færgen enten fra Køge eller via Sverige. Både Michael Lehnshøj og jeg er på Bornholm adskillige gange om året, og vi har mange rigtig gode kontakter på øen, fortæller Jakob Jørgensen.

Nyker Maskin & Trucker Show lyder også navnet Store Legedag, og begivenheden har manifesteret sig som en rigtig god og fast tradition. Det samme har Scantruck og Jakob Jørgensen. Det er syvende gang i træk, Scantruck er med, og erfaringerne er særdeles gode.

- Vi sælger altid maskiner efterfølgende, når vi har været til Store Legedag. Stemningen er god, og vi får masser af god maskinsnak i løbet af de to dage, siger Jakob Jørgensen.

Fire maskinmærker
Scantruck møder frem i Nyker med fire forskellige maskinmærker. Blandt dem den suverænt mest populære minigraver, Komatsu PC16, som har markeret sig som en virkelig storsælger i Scantruck-programmet. Den to tons tunge gravemaskine får selskab af den lidt større Komatsu PC22.

Fra Manitou-repertoiret tager Manitou-specialist Michael Lehnshøj landbrugsteleskoplæsseren Manitou MLT625 med til Bornholm. Med løftehøjde på 5,90 meter er maskinen den foretrukne teleskoplæsser hos mange landmænd.
Også hos minilæsserne bliver det to af topmodellerne, der repræsenterer Scantruck på Store Legedag. Tyske Weycor ruller ind med 2,5 tons læsseren AR35, mens amerikanske Mustang deltager med den knækstyrede 2,8 tons maskine AL406.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

2/8 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder