Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Styrker maskinparken med ni Hitachi minigravere Distriktschef fra HP Entreprenørmaskiner, Carsten Mørk Jacobsen (tv.), fleetmanager Lisbeth Nielsen og entrepriseleder Niels Peter Mathiesen foran de ni nye minigravere.

Styrker maskinparken med ni Hitachi minigravere

Munck Forsyningsledninger har valgt at opgradere sin maskinpark, så den tager højde for de forskellige opgaver, der skal løses i fremtiden

Del artiklen på

- Opgaverne er ikke ens for alle vores gravesjak, så derfor er kravene til maskinerne heller ikke de samme. Det har vi løst i samarbejde med H.P. Entreprenørmaskiner og fået sammensat en optimal maskinflåde, forklarer entrepriseleder Niels Peter Mathiesen fra Munck Forsyningsledninger.

Processen har stået på et stykke tid. Munck Gruppens maskinafdeling, bestående af maskinchef Klaus Nielsen og fleetmanager Lisbeth Nielsen, har i samarbejde med arbejdsgruppen fra Munck Forsyningsledninger i Vejle, med Niels Peter Mathiesen i spidsen, gennemgået opsætninger og data på et stort antal maskiner, inden valget faldt på ni nye Hitachi minigravere: Tre stk. Hitachi ZX19-5A, tre stk. Hitachi ZX26U-5 samt tre stk. Hitachi ZX33U-5A.

Niels Peter Mathiesen og Lisbeth Nielsen forklarer, at Hitachi maskinerne blev valgt, fordi de havde den bedste sammensætning, når man kigger på oliemængde til rådighed, dimension på stempelstokke, førerkomfort, udsyn, svingradius, maskinvægt m.v.

Samtidig er Hitachis kvalitet og pålidelighed kendt i Munck Gruppen, hvor maskinparken i forvejen omfatter minigravere, gravemaskiner og læssemaskiner leveret af H.P. Entreprenørmaskiner.

Munck Gruppen omfatter virksomhederne Asfalt, Forsyningsledninger, Havne & Anlæg, Civil Engineering samt Munck Íslandi.

-los

Læs mere om EntreprenørMateriel

6/4 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBelægningsudstyrBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGeneratorerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerVibrationsmaterielTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder