Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Succes-trailer bliver endnu stærkere

Succes-trailer bliver endnu stærkere

Ifor Williams er klar med en efterfølger til deres populære GP-maskintrailer, og den nye trailer er både stærkere, større, og så bliver den billigere

Del artiklen på

I snart 60 år har Ifor Williams bygget trailere, der er lige så hårdføre, som naturen i Nordwales, hvor trailerne bygges. Nu er man klar med en afløser for den ellers så populære GP-maskintrailer, og den seneste GH-generation er blevet endnu mere praktisk, mere robust og endnu billigere.
   
Maskintrailere fra Ifor Williams er kendt for deres fuldsvejste og varmegalvaniseret chassis, som sikrer høj styrke og modstand mod rust. På de nye GH-trailere er denne konstruktion nu blevet yderligere optimeret, hvilket gør dem ekstra hårdføre. Da det nye design er så stærkt, har man også kunne lave trailerne lettere, det er til trods for, at den indvendige ladbredde er vokset seks cm, så ladet nu er hele 184 cm bredt. Det er den slags ændringer, der virkelig bliver værdsat, når man skal laste en stor gravemaskine efter en lang arbejdsdag.   
 
Alle trailerne i den nye GH serie har en totalvægt på 3500 kilo, og fordi trailerne nu har en lavere egenvægt, er lasteevnen også steget. På den mest populære model GH126BT, som er en 2-akslet version, betyder det, at lasteevnen vokser til 2720 kilo. På GH1054BT-S, der har en egenvægt på bare 600 kilo, er lasteevnen helt oppe på 2.900 kilo.
 
Blandt de mange nye funktioner tæller også en forbedret bagrampe, og så har man forøget tykkelsen på den oliehærdede træbund, hvilket også er med til at give trailerne endnu mere styrke og alsidighed. Samlet set giver det en serie af trailere, der er overlegne, og som kan modstå hårdt brug dag ud og dag ind i mange år.
 
Spurgt ligeud, hvorfor Ifor Williams er bedre end konkurrenterne, er svaret klart fra Martin Vang Kristiansen, markedschef fra Ifor Williams i Danmark:

- Uovertruffen styrke og holdbarhed samt en høj gensalgsværdi. Langt størstedelen af vores maskintrailere leveres med et fuldsvejst chassis, som giver en meget høj styrke. Derudover leveres de nye GH-modeller med nogen gennemtænkte løsninger så som, at bagrampen nu assisteres af en kraftig fjeder i stedet for gasfjedre, der har det med at blive trætte over tid. Vores fjeder beholder den samme styrke i hele dens levetid.

Det måske allerbedste ved disse nye Ifor Williams GH trailere er dog, at de fleste modeller introduceres til en vejledende udsalgspris, som bliver 2000 kr. billigere før moms.

Danmark er det første land i Europa, der har fået de nye GH-modeller, og de blev præsenteret første gang d. 26.-28. maj på Roskilde Dyrskue.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

28/6 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder