Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Tilføjer ny teleskoplæsser til familienDet er Nicolaisen & Larsen, der forhandler den nye manøvredygtige teleskoplæsser fra JCB. Her kan man bl.a. tilkøbe en servicekontrakt, der giver sikkerhed for omkostningerne op til fem år.

Tilføjer ny teleskoplæsser til familien

JCB tilbyder nu en ny teleskoplæsser med en voldsom løftekraft, godt udsyn og mulighed for mandskabskurv

Del artiklen på

JCB, der har fremstillet teleskoplæssere siden 1977, byder velkommen til den helt nye JCB 540-180 HiViz teleskoplæsser. Den nye models løftekraft er på voldsomme 4000 kg og kan løfte 2500 kg op i 18 meters højde. Den nybyggede teleskoplæsser er designet for at minimere spildtid. Det betyder at man kan forvente stor fleksibilitet, oppetid og ergonomisk indretning.

Udskuddet af bommen sker med en stærk dobbeltkæde som sikrer jævnt udskud. Betjeningen sker med et servojoystick, så man du let og smidigt kan justere den 110 l/min. høje oliemængde som maskinen har til rådighed.

Bommen er konstrueret med overlap på en meter, som sikrer styrke. Den lave bomprofil og drejepunkt giver et godt udsyn sammen med et fuldt sæt af side- og bagspejle, der forbedrer udsynet og højner sikkerheden. Udover spejle er der også mulighed for at få sat bakkamera og pulsradar på udvalgte modeller, hvilket kan være med til at sikre kollegaerne på pladsen.

JCB 540-180 HiViz er den seneste af JCB’s teleskoplæssere, der kan drage fordel af det lave bom-omdrejningspunkt, hvilket giver et forbedret udsyn rundt om maskinen. Desuden giver Sway rammen operatøren mulighed for at holde helt plan før der løftes.

Arbejdsrækkevidde på 11,63 m
JCB 540-180 HiViz med mandskabskurve giver dig mulighed for at løfte personer op til 20,3 meters højde, med en arbejdsrækkevidde på 11,63 m. Der kan tilkøbes 2 mandskabskurve til modellen: 2,2 m fast last på 1000 kg, 3 personer og 2,4 m udvidet til 4,4 m med 180 graders drejbar, 500 kg, 3 personer

Begge mandskabskurve betjenes via en fjernstyret fjernbetjening. Derudover er der et indbygget kontrolsystem, der forebygger overbelastning. Alle platforme lever op til EN280 standarder.

Udover platforme er der mange andre muligheder for tilbehør til maskinen såsom skovl, fejeblad, gafler, kranarm, kran krog og meget mere.

Som standard i alle JCB maskiner findes LiveLink, hvilket giver dig mulighed for at følge dine maskiner i realtid, følge brændstofforbruget, driftstimer, service og vedligeholdelse af maskinen. LiveLink alarmerer dig, hvis din maskine forlader forudbestemte områder. På den måde kan du følge din maskines placering i tilfælde af tyveri.

-losLæs mere om EntreprenørMateriel

3/4 2017

Mest læste


Seneste nyheder