Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

To nye letvægtere på cirka 50 tonsNy Liebherr LRB 18 på job i Luzern i Schweiz. Både den og den lidt mindre LRB 16 er også klar til det danske marked.

To nye letvægtere på cirka 50 tons

Liebherr har lanceret to ramme- og boremaskiner i den lette ende

Del artiklen på

Det er nemt at blive den lille i Liebherr-familien. Selv når man vejer i omegnen af et halvt hundrede tons, er man en letvægter.

Det er tilfældet for to nye ramme- og boremaskiner, som Liebherr har lanceret. LRB 16 og LRB 18 tynger kun badevægten med henholdsvis 48 og 51 tons, og så er man altså undermåler i forhold til den større model i programmet hos den danske importør, Johs. Møllers Maskiner A/S. Næste på listen er LRB 355 på 95 tons.
Både LRB 16 og LRB 18 er allround ramme- og boremaskiner, hvor det er mailerens højde, der har bestemt typebetegnelserne. Henholdsvis 16 og 18 meter.

- Vi ser store muligheder for de to mindre maskiner til opgaver også i Danmark. Den kompakte konstruktion og driftsvægt på blot 48 og 51 tons sikrer et lavt tryk, og maskinerne er udstyret med robust undervogn, der giver en fremragende stabilitet, fortæller salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen hos JMM Group.

De nye ramme- og boremaskiner er som standard udstyret med avancerede styrings- og hjælpesystemer. Redskabsgenkendelse sparer umiddelbart tid ved skift, men samtidig overføres data om de enkelte redskabers ydelse ved hjælp af LiDAT, som er Liebherrs eget datasystem.

-jhn


Læs mere om EntreprenørMateriel

10/8 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder