oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Facader

Ny teknik gør facaden unik Kunden indsender blot et foto at det ønskede motiv, så sørger Lindab for udstansning af motivet på facadekassetterne, der let klikkes sammen og fastgøres med skruer.

Ny teknik gør facaden unik

Lindab tilbyder nu mulighed for udstansning af virksomhedslogo eller billede direkte i facadekassetten. Den nye service er et alternativ til traditionelle skilte

Del artiklen på
Facadekassetter er en populær genvej til at forny bygningsfacaden med færdige elementer, der monteres udenpå en eksisterende mur. Elementerne kan bestilles i alle tænkelige farver, så de passer til virksomhedens udtryk. Nu får virksomheder muligheden for at sætte endnu større præg på virksomhedsdomicilet med udstansning af logo eller billede i facadekassetten.

- Udstansning af logo direkte i facadekassetten er mere end bare et alternativ til et skilt. Løsningen binder bygningen sammen og giver et helstøbt og individuelt udtryk. Med programmet ArtDesigner på vores hjemmeside kan du få en illustration af, hvordan din bygning ville se ud med logo i facaden, fortæller udviklingsingeniør i Lindab, Lene Agger.

Branding af bygningen
Facadekassetterne og udstansning af logo henvender sig til virksomhedsdomiciler, sportshaller, skoler og andre offentlige bygninger med mange besøgende, der ønsker at signalere professionalitet.

- En slidt facade går ud over indtrykket af professionalitet, ligegyldigt om bygningen huser en virksomhed eller offentlig institution. Det handler om helhedsindtrykket, og en flot facade er både branding af bygningen og af beboerne, fortæller Lene Agger.

Brugervenlighed i centrum
I udviklingen af facadekassetterne var nem montering et afgørende element for Lindab. Det betyder, at facadekassetterne blot klikkes sammen og fastgøres med en skrue.

- Hvis det er besværligt at arbejde med, er det ligegyldigt, hvor genialt produktet er. Derfor er processen med udstansningen så enkel som overhovedet muligt. Kunden indsender blot et foto at det ønskede motiv, så sørger vi for resten, fortæller Lene Agger.

Som del af virksomhedens fokus på brugervenlighed, har Lindab samtidig udviklet et softwareprogram, der gør det muligt at se et forhåndsbillede af udstansningen, inden der bestilles.

-los

Læs mere om Facader

9/12 2016