Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Egetæpper overtager majoriteten i Carpet Concept

Danske egetæpper a/s overtager majoriteten i tyske Carpet Concept Objekt-Teppichboden GmbH, Carpet Concept Teppichfabrik GmbH & Co KG og Carpet Concept Immobilien GmbH & Co KG

Del artiklen på

Den danske gulvbelægningsvirksomhed egetæpper a/s overtager 75 % af majoriteten i Carpet Concept med virkning fra 1. december 2016.

Den tyske virksomhedejes i dag af stifteren Thomas Trenkamp med 25% samt Heinz Anstoetz beteiligungs KG med 75 %. egetæpper overtager majoriteten fra Heinz Anstoetz beteiligungs KG, mens Thomas Trenkamp fortsætter som minoritetsaktionær og direktør i selskabet i minimum 5 år endnu. Den øvrige ledelse bliver i selskabet, oplyser egetæppers formand, Ebbe Malte Iversen, der også er kendt som adm. direktør i den børsnoterede entreprenørkoncern Aarsleff A/S.

Carpet Concept blev grundlagt i 1994. Carpet Concept er markedsleder indenfor produktion og salg af vævede tæpper til især kontormarkedet i Tyskland. Såvel Carpet Concept og egetæpper samt produktporteføljerne komplementerer hinanden ideelt. Fusionen skaber en af verdens største vævespecialister og styrker ege koncernen på det strategisk vigtige tyske marked.

Carpet Concept GmbH fortsætter som et selvstændigt selskab med fokus på de produkter, markeder og kunder, som igennem årene har været selskabets forretningsgrundlag. Carpet Concept havde i 2015 et EBITDA p 2,9 mio. samt ca. 120 medarbejdere.

egetæpper a/s overtager 75 % af aktierne pr. 1. december 2016 og de resterende 25 % af aktierne om tidligst 5 år. Den samlede pris for 100% af selskabet er fastsat til 24 mio..

-cmn

Læs mere om Gulve

17/11 2016
GulveEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustrigulveKlinkerKrydsfinerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeRadonSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæppefliserTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder