Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Facebook skal skaffe flere gulvlæggere

Gulvbranchen bruger nu det sociale medie til at tiltrække unge. Den nye side bliver lanceret til DM i Skills

Del artiklen på
Få unge kender til gulvlæggerfaget, når de står og skal vælge uddannelse. Det er et problem, fordi det betyder mangel på kvalificeret arbejdskraft på byggepladserne. Nu har Gulvbranchen taget initiativ til at komme tættere på de unge, så de får øjnene op for gulvlæggerfaget.
 
Gulvbranchen har op til DM i Skills lavet Facebook-siden 'Bliv gulvlægger', der skal udbrede kendskabet til gulvlæggeruddannelsen og sikre dialog med unge, der overvejer en erhvervsuddannelse.
 
- Vi er kommet på Facebook for at udbrede kendskabet til gulvlæggeruddannelsen. Vi tror på, at flere vælger uddannelsen, hvis de bliver oplyst om de gode job- og indtjeningsmuligheder, man har som gulvlægger, siger branchechef i Gulvbranchen i Dansk Byggeri, Anders Hjorth Jensen, og fortsætter:
 
- Vi har også arrangeret et event ved DM i Skills for at tiltrække de mange unge folkeskoleelever, der besøger mesterskaberne. Ved Gulvbranchens stand bliver der uddelt t-shirts med ordspillet 'Vil jeg være gulvlækker?', og hvis de tager et selfie til Facebook-siden med den på, kan de vinde en iPad, siger Anders Hjorth Jensen.
 
DM i Skills plejer at tiltrække omkring 50.000 folkeskoleelever fra hele landet. Mesterskabet finder i år sted i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar, hvor blandt andre seks gulvlæggere dyster om at blive Danmarks bedste gulvlæggerlærling.

-kj

Læs mere om Gulve

26/1 2017
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder