Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Scandinova overtager Charles Gulve Engros

Med virkning pr. 1. oktober 2016 har Scandinova opkøbt aktiviteterne i Charles Gulve Engros. Sælger vil fremover fokusere 100 % på entrepriseselskabet Charles Christensen

Del artiklen på

Med overtagelsen af Charles Gulve Engros styrker Scandinova endnu engang sin position på det danske marked.

Det sker med overtagelsen af aktiviteterne i selskabet Charles Gulve Engro. Frem til den 30. september 2016 fortsætter aktiviteterne som hidtil, men pr. 1. oktober 2016 flytter medarbejderne og aktiviteterne til Transformervej 10, 2860 Søborg.

- Det er selvfølgelig vemodigt at sælge en del af sin virksomhed og hjerteblod, men i samme åndedrag er jeg overbevist om, at en konsolidering af branchen vil øge konkurrenceevnen og styrke lønsomheden for kunderne,  siger Allan Jacobsen, der repræsenterer Charles Gulve Engros.

- Med salget af Charles Gulve Engros har vi nu mulighed for at fokusere 100 % på vores entrepriseselskab Charles Christensen, hvor vi vil sikre en fortsat god og sund udvikling af denne virksomhed. Jeg er sikker på, at Scandinova er den bedste partner til at videreføre,hvad Charles Gulve Engros har stået for gennem mange år, og vil være en gevinst for både kunder og medarbejdere, tilføjer Allan Jacobsen.

-cmn

Læs mere om Gulve

22/9 2016
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder