scroll
Ecophon med ny genanvendelsesservice

Ecophon med ny genanvendelsesservice

SPONSORERET INDHOLD: Med SoundCircularity tilbyder Ecophon brugte akustikpaneler eller afskæringer efter montage genanvendes til ny produktion. Den nye genanvendelsesservice giver certifikat på opnået kg/CO2 besparelse

Stræber du også efter mere bæredygtigt byggeri? Som producent ønsker Ecophon ikke kun at tage ansvar for produkter og produktion. Vi er også omhyggelige med at minimere den effekt, vores produktion har på mennesker og planeten. Med SoundCircularity tilbyder vi, at brugte Ecophon akustikpaneler eller afskæringer efter montage, genanvendes til ny produktion.

Derfor tilbyder vi en komplet cirkulær service:
1. Estimeret miljøbesparelse
2. Indsamling af sorteret materiale
3. Afhentning
4. Genanvendelse af materiale
5. Certifikat på miljøbesparelse

Ecophon gør det lettere at nå dine cirkulære mål og mindske miljø- og klimapåvirkning i alle dine projekter. SoundCircularity er en fleksibel og nem løsning, som inkluderer afhentning af det materiale, der skal indsamles til genanvendelse.

Dokumenteret miljøbesparelse
Et certifikat udstedes som bevis på mængden af materiale, der er genanvendt. Miljøbesparelsen afspejles i den reducerede mængde kg/CO2, som projektet har bidraget til. Certifikatet kan udstedes projektspecifikt eller over en periode til din virksomhed eller organisation. Påviste besparelser er beregnet gennem LCA-metoden i henhold til EN 15804.

Vores ekspertviden inden for indeklima, akustik og bæredygtighed sikrer en professionel og tryg proces. Med kunden i centrum udveksler vi ideer og finder den optimale løsning, der opfylder alle dine krav. Vi er klar med professionel rådgivning og sparring i alle faser fra planlægning til projektets afslutning.

4/4 2023