oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Indeklima

Udvider medarbejderstaben med audiodesignerEcophon går foran mod bedre og bedre akustiske løsninger. Det arbejde skal nyansatte Morten Roar Berg bl.a. deltage i.

Udvider medarbejderstaben med audiodesigner

Morten Roar Berg er ansat som ny concept developer i Ecophon, og skal forene det visionære og akustiske udtryk i kontormiljøer på en helt ny måde

Del artiklen på

God rumakustik er vigtigt for arbejdsmiljøet og helbredet, da de fleste af os tilbringer op mod 90 % af vores tid indendørs i lukkede miljøer. Men god akustik er desværre ikke en selvfølge, hvilket betyder at mange, både børn og voksne, ofte sidder i lokaler med dårlige forudsætninger for koncentration og kommunikation

Akustikspecialisten Ecophon har derfor ansat concept developer Morten Roar Berg, hvis primære fokus vil være at arbejde med bygninger på kontorområdet, men hans viden og entusiasme vil komme alle til gode, der arbejder med design af bygninger, og som sidder som beslutningstagere omkring det bedste læringsmiljø eller patient og personalemiljø i sundhedsplejen.

Han vil desuden deltage på konferencer, holde indlæg på diverse debatmøder og kommer gerne ud til kommunerne og på tegnestuerne for at vejlede og drøfte visioner og projekter.

Betydningen af lyd er stærkt undervurderet
30-årige Morten har netop afsluttet sin uddannelse i Audiodesign ved Aarhus Universitet. En uddannelse, der bl.a. tager udgangspunkt i at simulere rum- og lydmiljøer i forhold til støj og rumklang, og eksperimenterer med akustisk behandling af rum til forskellige formål.

Med andre ord, der lægges vægt på at skabe den helt rigtige akustik til specifikke formål og behandle lydmiljøer som soundscapes, der kan stemmes og optimeres med henblik på lydens effekt på mennesker i forhold til sundhed, præstation og oplevelser

- Betydningen af lyd og hvad det gør for mennesker er stærkt undervurderet i dag, og det skal vi have gjort noget ved, siger Morten Roar Beg, der tidligere har arbejdet som praktikant for BIG Arkitekter som audiodesigner i en række forskellige, spændende projekter, og har derfor opnået en vigtig viden om betydningen af det visuelle kontra det auditive i kontormiljøer, der i kombination med hans baggrund, gør ham unik i en fremtidig brobygning mellem disse to aspekter.

- Mine erfaringer har vist mig gentagne gange, at der eksisterer en form for konflikt mellem ’døve’ arkitekter og ’blinde’ akustikere. Min ambition er derfor at være med til at skabe en bro mellem disse to grupper og på den måde udnytte potentialet omkring lyd, udtaler han.

-los

Læs mere om Indeklima

23/8 2017
AffugtningAkustikAkustik lofterAkustik væggeBefugtningBusylightDecentral ventilationGlasvæggeIndeklimaIndeklimaløsningerIndeklimarådgivningKlimareguleringKontorventilationKøle/fryserumLuftrenserLydisoleringLydvæggeMikroventilationRadonspærreRadonsugUdsugsvarmepumpeVarmepumpeVentilationVinduesventilationTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder