Aktuelle nyheder om byggebranchen - Isolering

Investerer over halv milliard i ny fabrik i Polen

Rockwool bygger en ny, mere moderne, bæredygtig og effektiv produktionslinje for at imødekomme den øgede efterspørgsel på stenuldsisolering på det polske marked

Del artiklen på
Efter en omfattende byggeproces er Rockwool koncernen klar til at tage en ny produktionslinje i brug på fabrikken i den vestpolske by Cigacice. Investeringen på over en halv milliard danske kroner sikrer en mere moderne produktion og har flere formål:

Fabrikken kan producere mere isolering på kortere tid. De nye faciliteter sikrer en mere ensartet kvalitet i stenuldsproduktionen. Og endelig giver den nye teknologi en bedre miljøbeskyttelse trods øget produktion.

Rustet til at skabe vækst
Virksomheden udnytter den omfattende investering til at introducere nye isoleringsprodukter til ydervægge og flade tag. Med den nye produktportefølje bliver koncernen bedre i stand til at følge med i efterspørgslen på stenuld på det polske marked.

- Investeringen i Polen giver os ikke alene mulighed for at bruge den nyeste teknologi til at producere innovative stenuldsløsninger. Vi er nu også rustet til at skabe mere vækst, siger adm. direktør for koncernen, Jens Birgersson.

Det polske marked er kendetegnet ved i højere og højere grad at efterspørge byggematerialer, der opfylder flere behov på samme tid. Stenuldsisoleringen er i høj kurs på markedet blandt andet på grund af materialets brandhæmmende egenskaber.

Også ny fabrik i USA
Rockwools investering falder i god jord hos udenrigsminister, Kristian Jensen. Ministeren fremhæver bl.a. investeringen på et polsk-dansk erhvervsmøde, hvor også den polske præsident, Andrzej Duda, er til stede. Mødet er et led i en polsk offensiv for at sikre flere udenlandske investeringer.

Isoleringskoncernens modernisering af produktionen i Polen er baseret på erfaringer fra virksomhedens lignende investeringer rundt om i verden. Udover Holland og USA har koncernen så sent som i efteråret 2015 investeret i en ny produktionslinje på én af sine to danske fabrikker. I 2017 åbner koncernen også en ny fabrik med produktion af akustiske loftplader i USA. Her lyder investeringen på 270 mio. kr.

-los

Læs mere om Isolering

13/6 2016
IsoleringBlower DoorBygnings- og teknisk isoleringDampspærreDrone termografiEnergibesparelseFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringTermograferingUdvendig isoleringVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder