oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Isolering

Knauf Insulation opnår miljømål

Virksomheden har allerede nået sit selvsatte mål, hvad angår udledningen til vandmiljøet

Del artiklen på
Knauf Insulation præsenterede for nylig sin bæredygtighedsrapport for 2015. Og den viser en meget positiv udvikling. Udgangspunktet er de ambitiøse miljømål, som virksomheden opstillede i 2010.

Målet var bl.a. frem til 2020 at reducere energiforbruget og CO2-udledningen med 20 %, reducere mængden af affald til deponi til nul og nedbringe udledningen til vandmiljøet med 50 %. Sidste år - halvvejs mod slutåret 2020 - har Knauf Insulation allerede nået målet, hvad angår udledningen til vandmiljøet.

Arbejdet med at mindske udledningen yderligere fortsætter naturligvis. Samtidig bemærkes, at energiforbruget og udledningen af kuldioxid er reduceret med omkring 17 %, og at mængden af affald til deponi er faldet med næsten 60 % i forhold til 2010.

-kj

Læs mere om Isolering

18/1 2017
IsoleringBlower DoorBygnings- og teknisk isoleringDampspærreDrone termografiEnergibesparelseFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringTermograferingUdvendig isoleringVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder