Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Danmarks bedste i kloak kan beholde titlen i to årEn dansk mester i kloak skal kunne beholde titlen længere end det nogle gange halve år, som er tilfældet i dag.

Danmarks bedste i kloak kan beholde titlen i to år

Når der fremover kåres nye danske mestre i kloakarbejde, kan de smykke sig med de fornemme, faglige titler længere. Brancheforeningen Danske Kloakmestre har nemlig besluttet at gøre mesterskabet til en to-årig begivenhed

Del artiklen på

Når der fremover kåres nye danske mestre i kloakarbejde, kan de smykke sig med de fornemme, faglige titler længere, end det hidtil har været tilfældet. Brancheforeningen Danske Kloakmestre, som arrangerer DM i Kloak, har besluttet at gøre mesterskabskonkurrencen til en to-årig begivenhed.

- I en årrække har vi skiftevist holdt DM i Kloak i vores eget regi på lige år og i forbindelse med Rørcenterdagene på Teknologisk Institut på ulige år. Det har givet nogle alt for korte regeringsperioder for de danske mestre, der blev kåret på Rørcenterdagene, som holdes i juni. Derefter var der kun godt et halvt års tid, til de skulle give titlerne videre ved næste DM i Kloak på Kloakmessen i januar. Nu sikrer vi, at et mesterskab konsekvent gælder for to år, forklarer Danske Kloakmestres formand, Tom Ewers.

- Vi har haft nogle udmærkede DM-konkurrencer også i Teknologisk Instituts rør-hal. Men vi føler også, at det er mest rigtigt, at Danske Kloakmestres mesterskaber afvikles ved Danske Kloakmestres egen messe. Det har også vist sig at være et hit at placere DM-kamppladsens sandkasses som et helt centralt element af Kloakmessen i Messe C i Fredericia, siger Tom Ewers.

Jubilæum på Rørcenterdagene
Rørcenterdagene uden DM i Kloak betyder ikke også Rørcenterdagene uden Danske Kloakmestre. Brancheforeningen har netop i år selv markeret lang holdbarhed i form af 25 års jubilæum. Det agter Tom Ewers os hans bestyrelse at markere netop på brancheudstillingen på Teknologisk Institut i Taastrup.

- Nøjagtig som tidligere er vi naturligvis på plads som udstiller med Danske Kloakmestres egen stand. Den vil være inspireret af vores 25 års jubilæum i år begge messedage, onsdag den 14. og torsdag den 15. juni. Onsdag markerer vi jubilæet med en uformel reception på standen, og her håber vi naturligvis at se rigtige mange af vore medlemmer, samarbejdspartnere, sponsorer og andre til en hyggestund, siger Danske Kloakmestres formand, Tom Ewers.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

23/5 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstammerenoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottebekæmpelseRottefælderSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder