Aktuelle nyheder om byggebranchen - Kloak & afvanding

Gedvad sikres mod skybrud

Gedvad sikres mod skybrud

Det skal være slut med oversvømmelser i Gedvad-kvarteret i Gladsaxe. Derfor har de sat gang i et projekt til ca 30 millioner kroner, hvor borgere, arkitekter og entreprenører afprøver nye metoder til skybrudssikring

Del artiklen på

Det skal være slut med oversvømmelser i Gedvad-kvarteret i Gladsaxe. Derfor har de sat gang i et projekt til ca 30 mio. kr., hvor borgere, arkitekter og entreprenører udfordrer nye metoder til skybrudssikring. OKNygaard har vundet hovedentreprisen og skal stå for nye regnbede, permeable (vandgennemtrængelige) belægninger, omlægning af kloak og meget andet.

- Vi ved, at vi kommer til at arbejde i et boligområde, hvor borgerne er nysgerrige omkring, hvad der kommer til at foregå. De vil nok også være spændte og måske lidt bekymrede. Alt det skal vi tage hånd om og samtidig sørge for, at borgeren får god og fyldestgørende kommunikation omkring alle dele af projektet – særligt selvfølgelig, de dele der berøre borgernes egne adresser, siger projektleder Michael Wendel

Nysgerrige får login
Derfor er der på OKNygaards hjemmeside blevet oprettet et login, hvor borgerne kan gå ind og få alle nødvendige oplysninger. Lige fra tidsplan til projekttegninger og nyheder. Her kan borgerne også tilmelde sig en mailservice og få direkte besked, når projektet berører lige netop deres adresse, samt finde kontaktoplysninger på relevante personer.

Åben skurvogn
I forbindelse med projektet bliver der holdt åben skurvogn, hvor folk kan komme og se mere om projektet og stille spørgsmål til projektlederen på stedet.

- Vi er utroligt glade for at være med til et projekt af denne type, hvor brugeren af slutproduktet er så tæt på. Vores folk er klar til at stille nysgerrigheden og svare på de spørgsmål borgerne måtte ligge inde med, fortæller Michael Wendel.

LAR projekter giver nye udfordringer og ny viden
Det er også et spændende projekt for OKNygaards medarbejdere, fordi der bliver taget nye teknikker, materialer og metoder i brug. Det gør, at de bliver nødt til at tænke kreativt og de bliver udfordret fagligt. Det er dog ikke noget projektleder Michael Wendel ikke mener de kan klare, snarere tværtimod.

- Vi oplever, at vores medarbejdere tager godt imod denne type projekter, hvor de bliver udfordret og skal gøre brug af alle deres kompetencer for at løse opgaven.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

20/4 2017
AfløbsrenderAfvandingBiologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstammerenoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakeringKloakrenoveringKloakrørLAR-løsningerLet brøndgodsMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRegnvandshåndteringRisteRottebekæmpelseRottefælderSpecialafdækningStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder